Virsbūves pulēšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Virsbūves pulēšana

Lapas: [1]
Virsbūves pulēšana ( 597 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

"Sveiki puiši,
Es domāju, vai kāds varētu man ieteikt labu automašīnas pulēšanas līdzekli, ko lietot ar rokām? Mans mērķis ir samazgāt, pulēt un pēc tam vaskot automašīnu."

Atbildēt uz šo ziņu
Gamer

7 ziņas

PM

Pirmais pulēšanas solis ir pareizā pulēšanas veida izvēle. Un aizmirstiet par to, vai laka ir paredzēta gaišai vai krāsainai krāsai. Tam nav nozīmes, jo, neskatoties uz krāsas krāsu, virspusē vienmēr būs caurspīdīga kārta, un tas ir tas, ko jūs labojat. Kā saka nosaukums, caurspīdīgais pārklājums ir tikai caurspīdīga krāsa. Tāpēc esiet drošs, ka nextzett lakas ir paredzētas KATRAM krāsu krāsai. Bet es iesaku tev izmantot profesionālu lukturu pulēšana servisu

Atbildēt uz šo ziņu
Ernests

34 ziņas

PM

vesser: ""Sveiki puiši,
Es domāju, vai kāds varētu man ieteikt labu automašīnas pulēšanas līdzekli, ko lietot ar rokām? Mans mērķis ir samazgāt, pulēt un pēc tam vaskot automašīnu."
"

Ieej jebkurā auto krāsu veikalā visticamāk pārdevējs varēs pakonsultet. Atkarīgs no tā kādā stāvoklī ir lakas kārta. Ja ir švīkas tad iespējams prasās rupjāku ja samērā gluda bet saulē atspidod redzamas mazas svītriņas tad pēc iespējas smalkāku. Jo smalkāka jo vairāk rokas nogurst. Ar rupjāku jāuzmanās ka neizrauj cauri lakai īpaši vietas kur ir kādi stūrī vai kantis. Ja meklē kaut ko universālāku tad 3m bija tāda dilstošā pasta kurā pulēšanas laikā kļūst smalkāka. Vairumā veikalu ir iespēja arī nopirkt uz svaru jo vesela pudele maksā diezgan un kas zin kad vēl viņu savajadzēsies

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nav skaidrs, no kurienes radās ideja par noteiktu pulēšanas līdzekļu izmantošanu dažādām krāsu krāsām. Man tomēr ir minējums. Pirms daudziem gadiem 3M izlaida divus virsbūves pulēšanas līdzekļus - vienu tumšas krāsas automašīnām un vienu gaišām automašīnām.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Es arī nopirku pulieri/vasku (mājas lietošanai pulieris parasti kopā ar vasku) noteiktas krāsas auto. Tai pastai vienkārši piemests klāt nedaudz attiecīgas krāsas pigments. Pulēt baltu auto ar melnai domāto nebūs īpaši labi.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
LoreiaProceus

3 ziņas

PM

Gamer: "Pirmais pulēšanas solis ir pareizā pulēšanas veida izvēle. Un aizmirstiet par to, vai laka ir paredzēta gaišai vai krāsainai krāsai. Tam nav nozīmes, jo, neskatoties uz krāsas krāsu, virspusē vienmēr būs caurspīdīga kārta, un tas ir tas, ko jūs labojat. Kā saka nosaukums, caurspīdīgais pārklājums ir tikai caurspīdīga krāsa. Tāpēc esiet drošs, ka nextzett lakas ir paredzētas KATRAM krāsu krāsai. Bet es iesaku tev izmantot profesionālu lukturu pulēšana servisu"

Paldies, es noteikti meklēšu palīdzību no šīs komandas.

Atbildēt uz šo ziņu
Ernests

34 ziņas

PM

Par to kādā tonī krāsa nav tik būtiski kā tas vai tumša vai gaiša, baltu var nopulēt kaut ar zobu pastu un būs ok bet melnu vai ļoti tumšu parasti pulē ar vismaz 2 pastām viena kas ātri padara darbiņu otrā kas noņem pirmās atstāto hologrammu. Ja ņem uzreiz smalko tad process būs ļoti ilgs un mokošs.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Virsbūves pulēšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online