dvd changer. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » dvd changer.

Lapas: [1] 2
dvd changer. ( 1076 )
Moeler

5 ziņas

PM

sveiki.
nopirja sev grand voyager 2005 gada, neiet dvd changer. lampiņas mirgo (1-2-3 pec tam 4-5-6).
attaisija vaļa iekša redzu disku, ka dabut ara to? un vēl izkrita kaud kada melite, cik es saprota viņš stum disku. vai ir iespeja salabot?
vai tomer japerk citu? un cik tads var maksat?
paldies jau iepriekš.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Moeler: "sveiki.
nopirja sev grand voyager 2005 gada, neiet dvd changer. lampiņas mirgo (1-2-3 pec tam 4-5-6).
attaisija vaļa iekša redzu disku, ka dabut ara to? un vēl izkrita kaud kada melite, cik es saprota viņš stum disku. vai ir iespeja salabot?
vai tomer japerk citu? un cik tads var maksat?
paldies jau iepriekš.
"
Kas i ir DVD un kas ir disks ? tas ir kautkas no iepriekseja gadsimta izskanas ? izmet tos kramus misene un uzstadi kautko no pedejas desmitgades ,pareizak sakot no ieprieksejas desmitgades

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

gan jau mehaniska kļūda. izjaukt, izņemt disku, atlikt vietā izkritušās detaļas un viss aizies

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "gan jau mehaniska kļūda. izjaukt, izņemt disku, atlikt vietā izkritušās detaļas un viss aizies"
Vini atsprakst ari dabiga nave. Man 01 gadam magim tik lampinas mirgoja un nekas neskaneja, srota par to arhajisko magi prasa 35 eur kas mani izraisija paniskus smieklus es pa 70 eram akcija iekeru 10 colu multimediju un ieinsteleju, ja cainas brinums bet vins tapat ir daudz labaks par to oem kramu.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Temas autoram varu pateikt ka vainigs visdrizak ir magis nevis cendzers, jo man bija lidzigi. tikai magim visa indikacija mirgoja un neskaneja , savukart cendseram mirgoja lampinas diskotekaa 123-456.
Plaukta stav oem magis no veca tauna... stekeri tadi pasi, piespraudu palaidu manuali un vso zaigralo , pec ka tika secinats ka atspraga magis, kam bonusa cendzers taisa diskoteku.

Atbildēt uz šo ziņu

Ernests

37 ziņas

PM

Ar Voyager pārvietojos tikai 2 nedēļas, intereses pēc gribēju dabūt pie dzīvības DVD kas ir griestos lai sīkajiem mierīgāks prāts. Dvd pat necenšas paņemt disku. Paskruvēju vaļā meklēt kur tad ir tā bēda. Un pārsteigums. No DVD nāk tikai viens štekeris kurš aiziet uz ekrānu, taču pārējie 2 tukši. Labi aux tā lai arī nav bet cik saprotu uz maģi vajadzētu būt vadam. Parāvu ārā maģi bet tam nemaz nav kur iespraust štekeri no DVD. Es pieļauju domu ka uz konveijera tas DVD tur nebija jo mašīna 2001 gada, bet DVD 2004. Cik rakņājos pa internetu saprotu ka radio man ir no akmens laikmeta ar 2 plakaniem stekeriem kam vadi vienā rindā. Ir kāda iespēja to radio ielikt jaunāku? (Ar kantainajiem stekeriem) vai arī tupa padot strāvu tam DVD un cerēt ka ies bez tā datu vada? Ja kas DVD ir mopar ar 2 pogām bez changera un bez av input

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Bez datu vada nekas tur nenotiks-vispar izeja neaktivizējsies,visticamāk.
Bet pirms pielikt pūles šāda morāla šrota atjaunošanā,iesaku pārliecināties vai
paša rīcībā esoša DVD mājas bibliotēka vispar vairs lasās ari uz ejoša DVD lasitaja
(kaut galda datorā,ja tam ir) Problēma: gan disku matricas,gan CD/DVD lasitāju galvām
laika zoba ietekmē vnk degradējas plastikas struktūra ,neatkarigi no tā,lieto viņu vai
nē ...Pirkt vecu DVD lasitaju šrotā -ideja pilnigi škērsa,jo ari tam var būt lasišanas problēmas
tad jāmeklē vecāka gadagājuma faķiri,kas var lasītāja lāzera galvu nomainīt uz jaunu(25-35eur)
Galvai nav jābūt tā paša brenda, bet ar fizisku nomaiņu nepietiek, kalibrēšanas nepieciešamas

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Ernests: "Ar Voyager pārvietojos tikai 2 nedēļas, intereses pēc gribēju dabūt pie dzīvības DVD kas ir griestos lai sīkajiem mierīgāks prāts. Dvd pat necenšas paņemt disku. Paskruvēju vaļā meklēt kur tad ir tā bēda. Un pārsteigums. No DVD nāk tikai viens štekeris kurš aiziet uz ekrānu, taču pārējie 2 tukši. Labi aux tā lai arī nav bet cik saprotu uz maģi vajadzētu būt vadam. Parāvu ārā maģi bet tam nemaz nav kur iespraust štekeri no DVD. Es pieļauju domu ka uz konveijera tas DVD tur nebija jo mašīna 2001 gada, bet DVD 2004. Cik rakņājos pa internetu saprotu ka radio man ir no akmens laikmeta ar 2 plakaniem stekeriem kam vadi vienā rindā. Ir kāda iespēja to radio ielikt jaunāku? (Ar kantainajiem stekeriem) vai arī tupa padot strāvu tam DVD un cerēt ka ies bez tā datu vada? Ja kas DVD ir mopar ar 2 pogām bez changera un bez av input"

Maģis tev ir tads ka 01 gadam ari nak ! ar diviem plakanajiem stekeriem , ja pareizi aceros tad no 04 gada tur aizgaja kvadratainais stekeris, un tie maģi domaju savstarpeji nav mainami , vienigi kautko muhljijot ,plug and pley variants tur nesanaks jo pastuzis aktivizejas caur can.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » dvd changer.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online