Automātiskās Ātrumkārbas problēma » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Automātiskās Ātrumkārbas problēma

Lapas: [1]
Automātiskās Ātrumkārbas problēma ( 1456 )
Sandijs

2 ziņas

PM

Labdien. Vai varat man ieteikt kādu labu automātiskas kārbas meistaru. Nezinu, kārba remontējama vai tā jāmaina.

Īsumā, par problēmu. Ātrumkārba pāti pārmet uz zemāku ātrumu, pat reizēm no 4tā uz 2tro. Pārsvarā slēdzas Sade mode, jeb varu pabraukt tikai ar 3šo ātrumu. Pazūd vsp ātrumi jeb ceļās abgriezieni un viss. Tad ieslēdzas reizēm režīms kad varu tikai ar 2tro ātrumu pabraukt. Kad bazūnēt ātrumi vai pārslēdzas uz zemāku ir sitieni.

Paldies

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

iesākumam lielo štepseli un kabeļu bunti pie kārbas vadibas bloka apskaties - kārtīga sāls sezona bija!
Pēc pašs kārbas miršanas īsti tā kā neizklausās,cik nu dzirdets

Atbildēt uz šo ziņu
Sandijs

2 ziņas

PM

Tigeris: " iesākumam lielo štepseli un kabeļu bunti pie kārbas vadibas bloka apskaties - kārtīga sāls sezona bija!
Pēc pašs kārbas miršanas īsti tā kā neizklausās,cik nu dzirdets
"

Sveiks, pirms saņēmu šo ziņu, aizvedu uz diognostiku un vainīgais bija tiešām vadības bloks. Samaksāju 160+60(pa darbu) un viss kārtībā. Ja kādam vajag kontaktus no auto elektriķa, tad rakstiet man uz [email protected]

Atbildēt uz šo ziņu
Arizon

42 ziņas

PM

Sveiki. Lūgšu Jums padomu par mana T&C 2003. gada 3,8 aparātu.
Kārbai pazuda atpakaļgaita. No sākuma sāka tā kā izslīdēt, tad pazuda pavisam, kā būtu ielikts neitrālajā. Braucot uz briekšu it kā ok, bet jau ilgu laiku konstatēju tādu dīvainu vibrāciju pie notiektiem apgriezieniem. Nelieli sitieni pārslēdzoties, ja bišķi pastiepj.
Ko teiksiet? Kārba metama vai viegli labojama? Darbojas visi ātrumi, avārijas režīms nav ieslēdzies.
Paldies visiem par padomiem!
P.S. Ja kādam relatīvi netālu no Dobeles ir zināms labs kārbu meistars, vai kāds tirgo labu kārbu, tad dodiet ziņu!

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Atpakaļgaitas gadījumā,jebkurā gadījumā kārbā vaina,vienreiz bij remontiņš pa 200 eur,a bij arī ka viss slikti.
Bet jebkurā gadījumā sāciet ar Vitrans.10 eur un viss ir skaidrs!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Automātiskās Ātrumkārbas problēma
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online