Elektriskās durvis sanos » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Elektriskās durvis sanos

Lapas: 1 [2]
Elektriskās durvis sanos ( 1447 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

Es veel tanis durvis nesmu lidis tapec nezinu kas tur ka ir izveidots. Tur jau ta lieta ka tas durvis ir leenas,tizlas es ar rokam divreiz paspesu atvert aizvert atrak neka vinas ar motoru atversies Tas ir domats prieks resnajiem amerikaniem kuri pat pirkstinu negrib pakustinat bez liekas vajadzibas
Jaunajeim auto kam ir "keyless go" es saprotu ka erti , pienaci pie auto vins jau ir atveries... pavicinaji ar kaju zem slieksna jeb zem bampera un durvis, bagaznieks veras vala, ja tas ir erti ja kautko rokas nes, pults nemaz nav vajadziga.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ernests

37 ziņas

PM

Ezis2: "Es veel tanis durvis nesmu lidis tapec nezinu kas tur ka ir izveidots. Tur jau ta lieta ka tas durvis ir leenas,tizlas es ar rokam divreiz paspesu atvert aizvert atrak neka vinas ar motoru atversies Tas ir domats prieks resnajiem amerikaniem kuri pat pirkstinu negrib pakustinat bez liekas vajadzibas
Jaunajeim auto kam ir "keyless go" es saprotu ka erti , pienaci pie auto vins jau ir atveries... pavicinaji ar kaju zem slieksna jeb zem bampera un durvis, bagaznieks veras vala, ja tas ir erti ja kautko rokas nes, pults nemaz nav vajadziga.
"

Man tīri labi noder arī šis variants kad braucām visi, jo aiz durvīm kuras darbojās sēž pats mazākais un viņš parasti ir man rokās kad tuvojos mašīnai un pults ķer pietiekoši tālu lai man atnākot jau būtu vaļā. Žēl tikai ka otra puse īsti labi nedarbojas jo jaunai paaudzei grūti atvērt un vēl grūtāk viņiem ieskaidrot ko nozīmē atvērt līdz galam, nevis līdz pusei atraut un iesēstiez aizmugurē, un tad gribi negribi jāiet apkārt mašīnai

Atbildēt uz šo ziņu
melns lxi

151 ziņas

PM

Savam 4 gen vojim atvilku vadu no griestu pogas un pieliku pogu pie aizmugures stoikas,lai bez pults var aizvert.vajadzeja laikam arī atvetsanu uztaisīt no āra bez pults.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

melns: "Savam 4 gen vojim atvilku vadu no griestu pogas un pieliku pogu pie aizmugures stoikas,lai bez pults var aizvert.vajadzeja laikam arī atvetsanu uztaisīt no āra bez pults."
Nu vot to es ari krievu forumos lasiju ka ta dara , aizvelk vadu no konsoles un pogu uzliek stoika un ari vakaa no arpuses un tad tas pasakums jau klust jedzigaks

Atbildēt uz šo ziņu

Ernests

37 ziņas

PM

Biju redzējis kā liek vākā pogu. Nu bet zini ja es esmu jau pacēlis roku līdz vākam tad kāda starpība vai es spiežu pogu vai parauju rokturi. Vismaz paraujot rokturi ir garantija ka brīdī kad jau esmu prom no mašīnas pēkšņi nenogļuko un neatrauj atkal vaļā

Atbildēt uz šo ziņu
Ernests

37 ziņas

PM

It kā nebūtu nemaz sarežģīti uztaisīt shēmiņu ar vecu parkatronu zem bufera, bet to tad negribētos pie salona pogas vienot, jo ar smagu kasti rokās tas 5 sekundes līdz viņš sāk taisīt vaļā ir daudz, bet atkal ja liek releju pie motora tad īsti nestādos priekšā kā varētu ieprogrammēt kaut kādu drošību lai nebūtu tā ka stāvvietā pārskrien kaķis zem mašīnas vāks atduras pret otru mašīnu un motors turpina mocīt līdz pēdējam kamēr kaut ko nolauž. Pareizāk sakot ieprogrammēt tā nekādu problēmu, bet kā panākt to ka viņš redz ka pretestība ir ārpus normas tas varētu būt izaicinājums.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Ernests: "It kā nebūtu nemaz sarežģīti uztaisīt shēmiņu ar vecu parkatronu zem bufera, bet to tad negribētos pie salona pogas vienot, jo ar smagu kasti rokās tas 5 sekundes līdz viņš sāk taisīt vaļā ir daudz, bet atkal ja liek releju pie motora tad īsti nestādos priekšā kā varētu ieprogrammēt kaut kādu drošību lai nebūtu tā ka stāvvietā pārskrien kaķis zem mašīnas vāks atduras pret otru mašīnu un motors turpina mocīt līdz pēdējam kamēr kaut ko nolauž. Pareizāk sakot ieprogrammēt tā nekādu problēmu, bet kā panākt to ka viņš redz ka pretestība ir ārpus normas tas varētu būt izaicinājums."

laba ideja var meginat izmantot maajas apsardzes kustibas sensoru tie nereage uz kakiem un putniem
A un es atrisinaju problemu kapec no salona pogas nestrada griestu konsole ir poga on/of kas atlauj vert nevert durvis,vaku no salona. Un tani poga nebija kontakta ... vins visu laiku domaja ka ir of funkcija. Notiriju kontaktus un zarabotala tagad ari ja auto turi kaut stundu atvertu vis strada, ari vaks veras

Atbildēt uz šo ziņu

Ernests

37 ziņas

PM

Ezis2: "
laba ideja var meginat izmantot maajas apsardzes kustibas sensoru tie nereage uz kakiem un putniem
A un es atrisinaju problemu kapec no salona pogas nestrada griestu konsole ir poga on/of kas atlauj vert nevert durvis,vaku no salona. Un tani poga nebija kontakta ... vins visu laiku domaja ka ir of funkcija. Notiriju kontaktus un zarabotala tagad ari ja auto turi kaut stundu atvertu vis strada, ari vaks veras
"

Ar tādu sensoru varētu pat būt vienkārši, vismaz tiem kas pie prožektoriem nāk tur laikam ka pat relejs jau ir iekšā kas varētu arī to pogu "spaidīt"

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Elektriskās durvis sanos
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online