Forums » Tehniski jautājumi » Elektriskās durvis sanos
| Elektriskās durvis sanos ( 1446 ) | |
|
Ssilinss
|
2021-03-01 16:30:54 Sveiki. Interesē kas varētu būt par vainu ka sānu elektriskās durvis netaisās, notikšķ un viss? viena strādā. |
|
cezap
|
2021-03-01 16:43:34 "Sveiki. Interesē kas varētu būt par vainu ka sānu elektriskās durvis netaisās, notikšķ un viss? viena strādā. " Vadi pušu Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007 |
|
Ezis2
|
2021-03-01 19:49:56 Man vaina bija pasa prisoskas mehanisma, durvis nevirinajas bet ja ar rokam atver un aziver tad prisoska pievelk durvis, tur kautkas sledzene klemeja un vins laikam nesaprata ko no vina grib. Saputu sledzene eelu pavirinaju reizes 10 ar rokam un adzivojas. T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
Ernests
|
2022-04-03 18:06:43 Man arī problēma ar labās puses durvīm. Motoriņs vesels sajūgs izmazgāts lai ar rokām viegli slīd. Vadi veseli no slēdzenes abi signāli iet. It kā viss kārtībā, bet ciet taisa vienmēr, vaļā pēc garastāvokļa. Kad ir tiko aizvērtas durvis vai kad atļauj viņas piesūkt tad verās vaļā, bet pastāvot kādas 5 min vairs never. Nostrādā tikai slēdzene un durvis atlec vaļā par kādu milimetru un tas arī viss. Ar roku paspiežot vēl vairāk vaļā nostrādā slēdzis un durvis piesūcās, uzreiz pēc tam mēģinot atvērt viss notiek kā paredzēts kaut 10 reizes pēc kārtas, bet aizverot ciet pēc 5 min atkal nekā. Vadu 2 reizes izrāvu ārā izzvanīju lokot katru milimetru viss kārtībā, kontakti smuki tīri. Kur rakt tālāk? |
|
Ezis2
|
2022-04-05 14:57:50 "Man arī problēma ar labās puses durvīm. Motoriņs vesels sajūgs izmazgāts lai ar rokām viegli slīd. Vadi veseli no slēdzenes abi signāli iet. It kā viss kārtībā, bet ciet taisa vienmēr, vaļā pēc garastāvokļa. Kad ir tiko aizvērtas durvis vai kad atļauj viņas piesūkt tad verās vaļā, bet pastāvot kādas 5 min vairs never. Nostrādā tikai slēdzene un durvis atlec vaļā par kādu milimetru un tas arī viss. Ar roku paspiežot vēl vairāk vaļā nostrādā slēdzis un durvis piesūcās, uzreiz pēc tam mēģinot atvērt viss notiek kā paredzēts kaut 10 reizes pēc kārtas, bet aizverot ciet pēc 5 min atkal nekā. Vadu 2 reizes izrāvu ārā izzvanīju lokot katru milimetru viss kārtībā, kontakti smuki tīri. Kur rakt tālāk?" Manejais kautko lidzigu dara, ja pastav laiku (nesmu gan merijis cik ilgu)tad vispar neko never valaa pat bagaznieku nevar ar roku atvert. Vins acim redzot aizmieg, uz pults uzspied velreiz atvert auto un tad atkal vis strada, tas pats ja piemeram prieksas durvis ir atvertas parausti centralas tslegas pogu un ari talak strada, kaut iesledz lukturu gabaritus un izsledz un durvis sak stradat Es ta saprotu ka auto aizmieg un kamer tu vinu nepamodini ne durvis ne bagaznieks nestrada durvis var manuali atvert bet bagaznieku vispar neka. Pamegini manis aprakstitas darbibas un gan jau stradas.Es ar to savu problemu ka no salona neveras vala ta ari nesmu ticis gala, nesmu ari skatijies... iespejams ka tur durvju stoikas pogam vadi ir vispar nonemti nost, iespejams tur apzinati ir atrubitas tas pogas lai sikie nespaida un nevirina durvis
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
Ernests
|
2022-04-05 17:51:01 Nu aizmigšanas vaina manā gadījumā nav. Jo kreisās durvis visu laiku bez problēmām. bet labās ir tās kas niķojás. Un tīri teorētiski ja būtu iemidzis tad tāda funkcija nepastāvētu vispār nevis kā man kad atrauj slēdzeni bet motoru neieslēdz. Bagāžnieks man arī no aizslēgtai mašīnai verās no pults arī kad nostāvējusi. Nedaudz kaitinoši ir tas ka rūcošam neverās ne no salona ne pults ne manuāli. Vēl kaitinošāk ir tas ka reizi pa reizei verot ciet pēdējos 20 cm nopīkstās un aiziet atpakaļ augšā. |
|
Ezis2
|
2022-04-05 19:29:59 Es tapat to paakumu reti izmantoju jo vins ir tizls un diezgan bezjedzigs T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
Ernests
|
2022-04-06 13:11:51 "Es tapat to paakumu reti izmantoju jo vins ir tizls un diezgan bezjedzigs Sānu durvīm uz āru nemaz nevajag pogu vilkt slēdzenē jau ir mikrosledzītis kas nostrādā kad rokturis ir atvilkts. Var pie tā arī pievienoties, vienīgi nedomāju ka tā būtu laba ideja jo ar roku vienkārši atver un iekāp bet ja rokturis palaidīs motoru tad varēs stāvēt un gaidīt kamēr atveras un tā katru reizi. Par to bagāžnieku man tīri labi patīk tā opcija ko kad sakrauju kaudzē vairākas brikešu pakas tad rokā vēl pultiņu var paņemt bet ar roku taisīt ciet tā lai visas nesabirst zemē tas ir pārbaudījums. |
| Lapas: [1] 2 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Elektriskās durvis sanos

Es ta saprotu ka auto aizmieg un kamer tu vinu nepamodini ne durvis ne bagaznieks nestrada