Kļūdas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kļūdas

Lapas: [1]
Kļūdas ( 1104 )
Marcello 891

3 ziņas

PM

Sveicināti.
Man ir Grand Voyager 2005 2.5crd
Braucu un pēkšņi dzinējam pazuda jauda,un sāka nevienmērīgi strādāt dzinējs.
Izmeta uzreiz četras kļūdas 1130 0100 0620 0201 Izzvaniju visus vadus- viss kārtībā.
Jautājums: vai varētu būt ka vaina dzinēja vadības blokā?

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Marcello: "Sveicināti.
Izmeta uzreiz četras kļūdas 1130 0100 0620 0201 Izzvaniju visus vadus- viss kārtībā.

"

Tāda sajuta ka atvienojis vadus ar ieslēgtu aizdedzi, 1-a sprausla nav kontakta, zems degvielas spiediens reilā, ģenerators un gaisa mērītājs. Esi pārliecināts ka tas kļūdas tīko parādījušās? Var būt viņas tev tur jau dažus gadus karājas. Pārbaudi vai strādā 1-sprausla, un vispār sprauslas uz abratku

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

Marcello 891

3 ziņas

PM

cezap: "
Tāda sajuta ka atvienojis vadus ar ieslēgtu aizdedzi, 1-a sprausla nav kontakta, zems degvielas spiediens reilā, ģenerators un gaisa mērītājs. Esi pārliecināts ka tas kļūdas tīko parādījušās? Var būt viņas tev tur jau dažus gadus karājas. Pārbaudi vai strādā 1-sprausla, un vispār sprauslas uz abratku
"

Pēdējās trīs parādījās uzreiz pēc tam kad pazuda jauda dzinējam. 1130 neilgi pirms. Pirms mēneša tika mainīta galvas blīve.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Marcello: "Sveicināti.

"

Bloki šiem auto mirst nu ārkārtīgi reti, ja pats speciāli nepalidz,mēģinot
kaut ko apiet vai pievienot pa taisno! Zaļais savienojumos-konektoros gan mēdz rasties veciem auto
Kļūdas tiešām var būt vecas,kā jau te rakstija,
Es personīgi sāktu meklēt no tas vietas kur problēmam iepriekšejais atskaites punkts - galvas blives
maiņas. Varbut vel ko izpūtis starp stobriem un kompresijas nav...
Var pačekot sprauslam atplūdes apjomus(tas n-reizes aprakstits,gan Youtube rodams)
lai vismaz saprastu no kuriens kājas aug problemai Spiediena devēju reilā ar var mēginat pamainit,ja ir kads pieejams

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Kļūdas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online