Spuldzes H13 » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Spuldzes H13

Lapas: [1] 2
Spuldzes H13 ( 1478 )
Rayzzz

8 ziņas

PM

Sveiki visiem!
Esmu iegādājies TC 2004, viss ir forši, tuvās gaismas ja vēl ir ciešamas tad nu tālās gaismas ir nekādas. Spuldzes ir H13, cik skatijos, ne osrams ne Philips neko labu nepiedāvā pie mums kā tikai parastās. Vai esat kādas sūtījuši vai likuši xenonus vai ledus, kas spīd labi uz ceļa un nežilbina pārējos autovadītājus? (pie reizes, varbūt zinat kādas spuldzes nāk priekšējos migliniekos)
Paldies jau laicīgi par jūsu viedokli.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nekādas uber spuldzes globāli nepalīdzēs. amīšu lukturi pēc uzbūves ir ļoti vāji. palīdz tikai brutāla ksenona ielikšana, bet nu ta ir pedo pieeja)))

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

Vienigais ko tur var darit ir parbuvet lukturus, implanteet leecas un vadus savilkt pa jaunu kartika scersgriezuma, tas kas tur nak no rupnicas ir parodija tur lidzs spuldzei nonak labi ja 10-11 volti

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Dimitil

652 ziņas

PM

Es savam GV 2001g. ieliku XENON no Aliexpress. Spīdeja labi. Galvenais pareizi noregulēt, lai spīd kur vajag un apžilbina pārējos.
Un neizskatās pec kolhoza, blokus var iemontēt pašā lukturī iekšā. Es pat TA vienu reizi izgāju. Šīs citīgi meklēja blokus bet neatrada.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Dimitil: "Es savam GV 2001g. ieliku XENON no Aliexpress. Spīdeja labi. Galvenais pareizi noregulēt, lai spīd kur vajag un apžilbina pārējos.
Un neizskatās pec kolhoza, blokus var iemontēt pašā lukturī iekšā. Es pat TA vienu reizi izgāju. Šīs citīgi meklēja blokus bet neatrada.
"

Nu uz doto bridi likt reflektora lampa hrenonu ir kolhozs un pelniti var palikt bez ta uzlimes gadus 10 atpakal es ari vel braukaju taa.. bet tiko pavideja neta tas Kiniesu unversalas lecas ta 2011 gada jau parbuveju lukturus. 01gadam 2 menes atpakal parbuveju ,iespraudu 3 colu lecas uz H1 cokolu un ar halogena +130% spuldzem ir okei, nav jau protams hrenons bet doties legali

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Dimitil

652 ziņas

PM

Ezis2: "
Nu uz doto bridi likt reflektora lampa hrenonu ir kolhozs un pelniti var palikt bez ta uzlimes gadus 10 atpakal es ari vel braukaju taa.. bet tiko pavideja neta tas Kiniesu unversalas lecas ta 2011 gada jau parbuveju lukturus. 01gadam 2 menes atpakal parbuveju ,iespraudu 3 colu lecas uz H1 cokolu un ar halogena +130% spuldzem ir okei, nav jau protams hrenons bet doties legali
"

Infinity QX56 2006g no rūpnīcas nāk XENON. Spīd tapat ka GV 2001g ar aliexpress XENONu. Apgaismo labi. Horizonta līnija ir (lai neapžilbinātu)

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Dimitil: "
Infinity QX56 2006g no rūpnīcas nāk XENON. Spīd tapat ka GV 2001g ar aliexpress XENONu. Apgaismo labi. Horizonta līnija ir (lai neapžilbinātu)
"

Pieņemu, ka Infinity QX56 no rūpnīcas automātiskā lukturu augstuma korekcija ir, bet GV 2001.g. tūnētajam nav.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

IlmarsG!!: "

Pieņemu, ka Infinity QX56 no rūpnīcas automātiskā lukturu augstuma korekcija ir, bet GV 2001.g. tūnētajam nav.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

QX56 nav automatisks lukturu korektors, bet gan mehānisks. Viņam bija aizmugurē pneimo piekare, kas regulēja kuzova stāvokli, bet vairs nav. Kompresors nobeidzās, kas maksā 600e .

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Spuldzes H13
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online