Aizmugurējais spārns » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējais spārns

Lapas: 1 [2]
Aizmugurējais spārns ( 1694 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Es teiktu tā, ka apskates speciālists pareizi konstatējis apstākļus - bojājumi ietekmē tikai vāka, nevis nesošo konstrukciju, ne virsbūvrs, ne rāmja izturību. Taču kļūdījies, dodot vērtējumu 2.
Mans viedoklis, ko jau savulaik forumā esmu paudis, ka Voyagerim (vismaz līdz 2000g. modeļiem) nesošā konstrukcija ir rāmis, nevis virsbūve.
Tad kāds zināja teikt, ka apskatē par nesošo uzskata arī visu, kas konstruktīvi ir neatdalāmi pievienots rāmim (nav vienkārši noskrūvējams, tipa sliekšņi, spārni...). Es gan viņiem nepiekristu. Bet ar aizmugures vāku jau iets tālāk, to ar dažām skrūvēm var noskrūvēt nost.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
laaga

58 ziņas

PM

Tev droši vien taisnība, 'speciālista' interpretācija šoreiz bija skarbāka, kā nepieciešams. Ka tā būs jau jutu pie viņu iepriekšējās auto apskates - viens tur laikam bija māceklis, otrs tēloja 'skarbo specu', tip - redzi - pile? Sjo, liekam 2. Nu un pēctam tas māceklis pēc tās pašas inerces noraka arī manu voyu.

Bagāžnieks ko atradu ir pareizajā krāsā, no angļu auto izskatās (ceru stiprinājumi derēs?) Iespiesta-noberzta augša nedaudz un nav 'spoilera', toties rūsu nemana. 50 eur. Adekvāti? Viss pēc bildēm, šorits D-pilī

Atbildēt uz šo ziņu
maris7777

118 ziņas

PM

Ar ko šis kantoris nodarbojas, atrodas tepat Rīgā.

https://octcomposites.com/

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Nejauc divas pilnigi dazadas tehnologijas kopa ;) lampas puleet vai lakot ir pilnigi atscirigas lietas puletu lampu nelako, tev ta laka nolidis nost,es pacik ierakstijos krasotajos, saskatijos tubi kompresors bija tad sapirku pricendalus un aida lampas cik saskatijos tube tad lako zem 600-800 smilspapira un laka 2K bez scidinataja , nekadi palonini ! baloninos jau ir scidinatajs kurs sabojas stiklu neatgriezeniski.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējais spārns
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online