Amortizatori pashu rokaam » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Amortizatori pashu rokaam

Lapas: 1 2 [3] 4
Amortizatori pashu rokaam ( 8221 )
migano

351 ziņas

PM

izsist skrūvi, izraujot vītni ? Skrūve droši vien ir cietāka un izrautu vītni iekš tilta auss un tad jau tikai kāds helicoil vai arī uz lielāku diametru.
Ar urbšanu arī tur tā interesanti, noņēmu bremžu trumuli, bet tāpat vēl traucē bremžu plāksne, būtu jāskrūve stupica vaļā, kas arī nav diez ko interesants pasākums

Oriģinālās skrūves kur , T&C motorā vai jāpasūta no ebaja ?

oriģinālā skrūve rekur:

http://www.autospares.lv/search.html?article=ca::R0FCHlRCTVkyMQ==&sort___search_results_by=final_price&term=0&smode=A1

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

vītne ir uzgrieznī, kuru nofleksē. un sit to skrūvi ārā. skrūvi pie jebkura originālo daļu piegādātāja. arī uzgriezni jaunu. nav teikts tieši no chrysler. ka tik izmēri un pielietojums der. un neaizmirstam pēcāk visu pievilkt tikai miera stāvoklī.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

migano

351 ziņas

PM

Paga
Mam DodgeCaravan vītne ir iekš pakaļējā tilta auss, nav nekāda uzgriežņa. Skrūve nāk to riteņa puses cauri amorta cilpai un ieskrūvējās tai tilta ausī.
Skrūvei pats gals ir tievāks un bez vītnes, nu tā saucamais, cauruma meklētājs

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

migano: "Paga
Mam DodgeCaravan vītne ir iekš pakaļējā tilta auss, nav nekāda uzgriežņa. Skrūve nāk to riteņa puses cauri amorta cilpai un ieskrūvējās tai tilta ausī.
Skrūvei pats gals ir tievāks un bez vītnes, nu tā saucamais, cauruma meklētājs
"

opā. tad laikam tā ir dodge īpatnība. jo normaliem auto pie tilta ir divas auss, starp kurām iespiežas amja bukse. sorry par dezinformāciju. nebiju domājis ka tur dodge ir savādāk.

http://chrysler-dodge.ru/pics/competition/22892/competition_58484.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

tev laikam ir šitā

http://s58.radikal.ru/i159/0812/29/45aacdf92cc6.jpg

tad nu ir jāurbj ārā, un jāgriež jauna vītne, vai jāurb cauri, un jāliek gara skrūve. es personīgi izvēlētos otro.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

vecejiem ir visiem taka migano stasta vismaz manejam un visiem kurus esmu redzejis un skruvejis savulaik. No 01 gada man liekas ir ar tam 2 ausim.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "vecejiem ir visiem taka migano stasta vismaz manejam un visiem kurus esmu redzejis un skruvejis savulaik. No 01 gada man liekas ir ar tam 2 ausim."

oo, atnāks matisons, un teiks, mēs katru dienu uzzinam ko jaunu vecajam es amjus neiztiku. tādēļ neatceros. bet man domāt ka vienmēr var uzlikt visu tiltu no jaunā

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "
oo, atnāks matisons, un teiks, mēs katru dienu uzzinam ko jaunu vecajam es amjus neiztiku. tādēļ neatceros. bet man domāt ka vienmēr var uzlikt visu tiltu no jaunā
"
Kur tu to bildi neemi ? un kas ta par acperi tur ir uzmuhliita ? :o

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Amortizatori pashu rokaam
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online