Rokasbremze. 2.5 CRD » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Rokasbremze. 2.5 CRD

Lapas: 1 [2]
Rokasbremze. 2.5 CRD ( 1634 )
anndris

28 ziņas

PM

Bet vai apakšdaļā ir jāliek atspere?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

es teiktu, ka tev nevajadzētu pašam labot automobīli

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

anndris

28 ziņas

PM

Darbā ražoju automatizētas ražošanas iekārtas. Esmu metinātājs virpotājs frēzētājs.pārzinu pneimatiku hidroliku. Man nav laika rakties pa anglisku manuāli. Vai braukt speciāli uz servisu konsultēties. Man vieglāk ir pajautāt forumā kādam zinošam cilvēkam,sēžot pie vakariņu galda. Es parasti kad pirmo reizi jaucu kādu aparātu,sataisu bildes, lai liekot atpakaļ nekļūdītos . Šoreiz es to neizdarīju , jo visas atsperes bija sadrupušas. Vienkārši ja kādam ir , lūdzu atsūtiet bildi!

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Darbā strādāt,nenozīmē ka ko saprot.arī gaterī dēļu krāvējs ir baigais spec.3dienas čatā drukāt un gaidīt bildi,kad guglē pirmā bilde ir ar roķeni!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

ibiodizels: "Darbā strādāt,nenozīmē ka ko saprot.arī gaterī dēļu krāvējs ir baigais spec.3dienas čatā drukāt un gaidīt bildi,kad guglē pirmā bilde ir ar roķeni!"

Es ari sito nesapratu , gruuti ieguglet un paluret ka tam visam tur ir jaizkatas hvz.... gan jau ka pat tubee ir vidiki kas tur ka jadara

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ezis2

1676 ziņas

PM

Joka pec ari iemetu tube , pilns tur ar tadiem video ,var visu vakaru luret par bremzem es vel savam nesmu tur lidis bet jau zinu kam tur ka jabut.
https://www.youtube.com/watch?v=ZelzZuBJHkc

Atbildēt uz šo ziņu

anndris

28 ziņas

PM

Noskatijos paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

anndris: "Noskatijos paldies!"
Nem par labu es jau sen daudzas voja problemas esmu kas sapratis tupa iemetot tube vai gugle.
Aceros ka vam savecajam 99 gadam generatoru vajadzeja nonemt. Pec specenes tur pus motorka janoarda lai vinu dabutu ara logu tiritaju kaste nost vel tur nez kas jajauc... iemetu tube rezultata es vel kapotu nebiju atverius bet jau zinaju kadas atrslegas tur bus vajadzigas , 5 min un tas genadijs man staveja uz galda , pietam ara bija ziema.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Rokasbremze. 2.5 CRD
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online