Rokasbremze. 2.5 CRD » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Rokasbremze. 2.5 CRD

Lapas: [1] 2
Rokasbremze. 2.5 CRD ( 1636 )
anndris

28 ziņas

PM

Labdien, skatē izd....a par roķeni. Un bija pamats. Kad atjaucu, atsperes jau bija daļēji sadalījušās.Viss pamatigā rūsas klucī. Saliku visu jaunu, izgāju skati. Pēc apm 200km noķīlāja kreisais rats,nošļūcu pamatīgi. atjaucu, konstateju ka roķenei viss lupatās .Nojaucu un braucu tālāk, .Pēc 20 minūtēm labā puse tāpat nobira. Tagad domāju ka iespējams kaut ko nepareizi saliku. Kad sabira roķene ,braucu pa pamatīgu trepi,kratija nopietni. Varbūt kadam ir bildes, vai links, kur varu apskatīt, kā pareizi tās atsperes liek.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

tā trumuļu roķene ir īsta māksla. sāksim ar to, ka pa labam vajag mainīt visu kopā. gan diskus gan klučus. izdilušos trumuļos nav īsti jēgas likt jaunus klučus. trosēm ir jāstaiga teicami. sviras, kuras kustina trose vai jaunas, vai ir jāizjauc, jāizurb lielāks caurums tapas vietā, un jaiemetina tapa atpakaļ. vnk izkustināšana palīdz uz neilgu laiku. arī pašiem aizmugures šķīvjiem ir jābūt labā stāvoklī. izjati-izrūsējuši stiprinājumi piekš kluču atspertapām arī ir iemesls tur visam samalties putrā.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ibiodizels

695 ziņas

PM

Manuālī apskaties,bet tur neko nepareizi fiziski nav iespējams salikt.nu vienīgais ka izpuvušas tapu fiksācijas un tās samaļās.

Atbildēt uz šo ziņu
anndris

28 ziņas

PM

Es tās tapu vietas vēl uzmetināju biezākas. Bet iespējams,ka tā arī ir. Kaut kas esot tur urbis un licis skrūves. Laikam ar kontruzgriezni uz āru. Atsperes liku garo augšā iekšpusē,īso ārpusē. Lejasgalā bez atsperes.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

anndris: "Es tās tapu vietas vēl uzmetināju biezākas. Bet iespējams,ka tā arī ir. Kaut kas esot tur urbis un licis skrūves. Laikam ar kontruzgriezni uz āru. Atsperes liku garo augšā iekšpusē,īso ārpusē. Lejasgalā bez atsperes.

"

lejā ir jābūt atsperei, kura savelk klučus ap regulēsānas skrūvi.

Atbildēt uz šo ziņu

ibiodizels

695 ziņas

PM

Skrūves,atsperes,šeibas un uzgrieznis tur ok .tik nesaprotu kā īso atsperi var uzstiept augšā!!!

Atbildēt uz šo ziņu
anndris

28 ziņas

PM

Tad augšā ir 2 vienādas garās,un lejā tā īsākā? Varbūt kādam ir bilde?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

anndris: "Tad augšā ir 2 vienādas garās,un lejā tā īsākā? Varbūt kādam ir bilde?"

es augša lieku tikai vienu atsperi. vēl vienu man patīk uzāķet trosei. tā tas viss strādā daudz daudz labāk.

http://content29-foto.inbox.lv/albums/t/tdir5/chrysler/bus2.sized.jpg?1597915484

http://content32-foto.inbox.lv/albums/t/tdir5/chrysler/20160808-183207-1-.sized.jpg?1597915547

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Rokasbremze. 2.5 CRD
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online