2011 gada voyagers Kārbas defekts » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2011 gada voyagers Kārbas defekts

Lapas: [1]
2011 gada voyagers Kārbas defekts ( 1119 )
Jautrais

3 ziņas

PM

Jautājums vai šim gadam tālat kā vecajam muftas jūk vai ir kāda cita vaina. Klūda P1790 un P0735 un P0792 un P0732 nomainijam kārbu pabraucu un atkal tas pats 80kmh neparsledzas uz 5 atrumu un brauc tikai pirmajā robā.

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Jautrais: "Jautājums vai šim gadam tālat kā vecajam muftas jūk vai ir kāda cita vaina. Klūda P1790 un P0735 un P0792 un P0732 nomainijam kārbu pabraucu un atkal tas pats 80kmh neparsledzas uz 5 atrumu un brauc tikai pirmajā robā."

Principá tā pate kārba pēc uzbūves.

Atbildēt uz šo ziņu
Jautrais

3 ziņas

PM

Bango: "
Principá tā pate kārba pēc uzbūves.
"

Tad ja šādas kluudas met nepietiks tik ar muftas remontu cik saprotu.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

A ko nozime ,vargas muftas juuk araa ka ieprieksejiem ? ieprieksejiem taam karbam resurs ir 350K + un nekas tur nav vargs. Man joprojam 99 gada Tautam dzimta kaste iet... 206 K judzes, braucu 14 gadu ar pasmagu kaju 130 K judzes esmu nobraucis, piektais bremzu disku komplekts jau iet vini netur manu brauksanas stilu,sametas vai plaisas aiziet, bet karba gan veel tur! un zinu ka driz baiksies jo karbu resurs ir zinams.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Jautrais

3 ziņas

PM

Ezis2: "A ko nozime ,vargas muftas juuk araa ka ieprieksejiem ? ieprieksejiem taam karbam resurs ir 350K + un nekas tur nav vargs. Man joprojam 99 gada Tautam dzimta kaste iet... 206 K judzes, braucu 14 gadu ar pasmagu kaju 130 K judzes esmu nobraucis, piektais bremzu disku komplekts jau iet vini netur manu brauksanas stilu,sametas vai plaisas aiziet, bet karba gan veel tur! un zinu ka driz baiksies jo karbu resurs ir zinams."
Man ir ar iepriekšējais modelis 2.8 4 robi un ja neuzliek eļļas cesēšanu tad mufte vnk nodeg es ar to ar nesajos man 4 motori un karbas rezervē

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » 2011 gada voyagers Kārbas defekts
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online