Sliekšņu remonts » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Sliekšņu remonts

Lapas: 1 [2]
Sliekšņu remonts ( 2068 )
CARAVAN CGV

4 ziņas

PM

Ezis2: "
Letak ir tikai pasam uzlocit un tad pasam ari vinus metinat jo par kautkadam improvizacijam servis panems vairak naudas par darbu , un finala nostasies tas pats kas vinus pirkt.
Es sev pirmos pats uzlociju un ari metinaju, tos demonteju pec 4 gadi, otros man uzlocija darbnica pec mana zimejuma no 2 mm cinkota nesosa profilu metala Otram busam ja kautkad bus jamaina tad uzlocis tadus pasus no neržas
"

Čau! Varbut vari ari man uzlocit sliekshnus no ņeržas visa garuma uz 2003 grands ?????? un cena????

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

CARAVAN: "

Čau! Varbut vari ari man uzlocit sliekshnus no ņeržas visa garuma uz 2003 grands ?????? un cena???? "

Es nenodarbojos ar vinu izgatavosanu, tirgosanu. Es varu sev vinus uzlocit un pectam vel tur tapat kautkas japiedzen ,japieklape, japavalce.A taa es jau rakstiju ka ja pa to visu kadam jamaksa tad nav jegas jaties , labak noperk gatavos jo adekvai servisi sobrid ap 40 eur stunda un gatavos uzlikt bus dudz atrak. A vasja ,kola ,gena tapat neko vairak ka piemetinst cainas detalu nejeedz, i to pasu caur irsu izdara, ka tas slieksnis pec 2 gadi nokrit.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Dimitil

652 ziņas

PM

Ezis2: "
A vasja ,kola ,gena tapat neko vairak ka piemetinst cainas detalu nejeedz, i to pasu caur irsu izdara, ka tas slieksnis pec 2 gadi nokrit.
"

Kāpēc JANKA nav piemīnēts ?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Sliekšņu remonts
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online