Voyager 2.8 crd automāts. Problēmas iedarbināt. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager 2.8 crd automāts. Problēmas iedarbināt.

Lapas: [1]
Voyager 2.8 crd automāts. Problēmas iedarbināt. ( 1626 )
Mairis

9 ziņas

PM

Sweiki man ir 2.8crd problēmas iedarbināt. Izpaužas ar to ja es uzreiz atslēgu griežu līdz galam un darbinu nesildot kvēlsveces tad pielec. Bet ja ieslēdz aizdedzi pagaida pāris sekundes un tad darbina, nevar pielaist. Un arī braucot pie gāzes pedāļa piespiešanas takā liekas kad dzinēja parādās troksnis. Bet vairāk uzdodot pazūd.

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Mairis: "Sweiki man ir 2.8crd problēmas iedarbināt. Izpaužas ar to ja es uzreiz atslēgu griežu līdz galam un darbinu nesildot kvēlsveces tad pielec. Bet ja ieslēdz aizdedzi pagaida pāris sekundes un tad darbina, nevar pielaist. Un arī braucot pie gāzes pedāļa piespiešanas takā liekas kad dzinēja parādās troksnis. Bet vairāk uzdodot pazūd. "

Diagnostika ko saka?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

ibiodizels

695 ziņas

PM

Uzlādē aķi.!"Šoziem" vispār nebij vajadzība pēc sveču sildīšanas .Klaboņa dēļ pamatniekiem,veca eļļa,zems spiediens...

Atbildēt uz šo ziņu
Mairis

9 ziņas

PM

Aķitis pilnīgi jauns un eļļa arī jauna. Iet runa par to kad pielec ja netur ieslēgtu aizdedzi. Ja patur kaut sekundi tad startējot tikai pukskina.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Griež bet nelec,vai vispār nelec?Sāc ar vadu savienojumiem,massa,ierosme,

Atbildēt uz šo ziņu
Mairis

9 ziņas

PM

ibiodizels: "Griež bet nelec,vai vispār nelec?Sāc ar vadu savienojumiem,massa,ierosme,"

Griež vis ka vajag bet tiklīdz ieslēdz aizdedzi līdz ko iedegas lampiņas un ja 1sekundi vai 2 paturi ieslēgtu un tad darbinot negrib iedarbināt ies bet griež, takā degviela pietrūkst. Bet ja uzreiz ka sāc griest atslēgu līdz galam ne atlaižot tad pielec

Atbildēt uz šo ziņu
Mairis

9 ziņas

PM

cezap: "
Diagnostika ko saka?
"

Esmu Zviedrijā unte šobrīd nav iespējas diagnostikai.

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Mairis: "
Esmu Zviedrijā unte šobrīd nav iespējas diagnostikai.
"

Ar atslēgu?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager 2.8 crd automāts. Problēmas iedarbināt.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online