Kļūda P0740 » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kļūda P0740

Lapas: 1 [2] 3 4
Kļūda P0740 ( 3262 )
Boika1522

16 ziņas

PM

Ezis2: "
Japarbauda vadi.. ja nee tad drosvien bubliks bus beidzies.
"

Dēļ kāda vada varētu būt ka mufta nesaslēdzās!? Un bubliku domā muftu?
Drīzāk tiešām ka nav tā darba temperatūra un 4 nenokrīt apgriezieni. Tiešām nevienam nav bījusi šāda ksite!?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Boika1522: "

Dēļ kāda vada varētu būt ka mufta nesaslēdzās!? Un bubliku domā muftu?
Drīzāk tiešām ka nav tā darba temperatūra un 4 nenokrīt apgriezieni. Tiešām nevienam nav bījusi šāda ksite!?"

Ja tauta muftu , transformatoru sauc ari par bubliku. par vadiem nemacesu teikt , man par laimi nav bijusas problemas, dzesesanu var parbaidit sliktak jau nebus, vismaz zinasi ka tur vaina nav.
Restaurets bubliks apmaina pret savejo laikam bija kautkas ap 120 eram.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Boika1522

16 ziņas

PM

Nu skaidrs. Sākšu ar dzesēšanu.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

amputēju papildus mazo radiātoru kārbai"" - varbūt tas radiators nemaz tik nevajadzīgs nebija. Kārbai taču temperatūras devēja nav, lai kontrolētu.

Atbildēt uz šo ziņu
Boika1522

16 ziņas

PM

IlmarsG!!: "amputēju papildus mazo radiātoru kārbai"" - varbūt tas radiators nemaz tik nevajadzīgs nebija. Kārbai taču temperatūras devēja nav, lai kontrolētu."

Man tā problēma bija jau pirms noņēmu papildus radiātoru. Un cik esmu lasījis viņš domāts autiņiem kas velk smagas kravas. Ķipa papildus dzesēšana

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Boika1522: "

Man tā problēma bija jau pirms noņēmu papildus radiātoru. Un cik esmu lasījis viņš domāts autiņiem kas velk smagas kravas. Ķipa papildus dzesēšana"

Tu nonemi to mazo radiatoru kurs visdrizak vienkarsi sapuva bet pirms ta radiatora vel jau ella iet caur siltummaini kurs iebuvets dzeses radiatora. Es kad mainiju dzeses radiatoru veco izardiju del intreses un tur tas siltummainis ir tads diezgan paliels liminija klucis ,butiba velviens radza iebuvets ieks dzeses radza.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Boika1522

16 ziņas

PM

Ezis2: " Tu nonemi to mazo radiatoru kurs visdrizak vienkarsi sapuva bet pirms ta radiatora vel jau ella iet caur siltummaini kurs iebuvets dzeses radiatora. Es kad mainiju dzeses radiatoru veco izardiju del intreses un tur tas siltummainis ir tads diezgan paliels liminija klucis ,butiba velviens radza iebuvets ieks dzeses radza."

Pienākošās tievās trubiņas bija pušu un suloja tapēc noņēmu. Mazais radiātors pats bija ok

Atbildēt uz šo ziņu
jansan

10 ziņas

PM

Man reiz viens vecītis stāstīja,kurš ņemas tikai ar vojīša kārbām.Ka noņemot kārbas mazo radiatoru ir pirmā lielā kļūda,lai sabeiktu kārbu u.t.t

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Kļūda P0740
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online