Kļūda P0740 » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kļūda P0740

Lapas: 1 2 [3] 4
Kļūda P0740 ( 3259 )
Boika1522

16 ziņas

PM

jansan: "Man reiz viens vecītis stāstīja,kurš ņemas tikai ar vojīša kārbām.Ka noņemot kārbas mazo radiatoru ir pirmā lielā kļūda,lai sabeiktu kārbu u.t.t"

Man jau viņa gļukoja. Katrā ziņā kļūda P0740 nesaprotama štele un skārusi tikai mani.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Boika1522: "

Man jau viņa gļukoja. Katrā ziņā kļūda P0740 nesaprotama štele un skārusi tikai mani."

Ta gluzi nav ,iemetot you tube man izmeta lerumu video ar so kludu
viens no variantiem izskruve , notiri daciku uz karbas to kas tuvak motoram you tube iemetot tavu kludu redzeju tadu video kur nomainija daciku un karba aizgaja, uz ta dacika savacas metala skaidas kuras vaidojas izdiluma procesa un tad var sakt glukot. ja tas nelidz un vadi veseli tad bubliks.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Boika1522

16 ziņas

PM

Ezis2: " Ta gluzi nav ,iemetot you tube man izmeta lerumu video ar so kludu
viens no variantiem izskruve , notiri daciku uz karbas to kas tuvak motoram you tube iemetot tavu kludu redzeju tadu video kur nomainija daciku un karba aizgaja, uz ta dacika savacas metala skaidas kuras vaidojas izdiluma procesa un tad var sakt glukot. ja tas nelidz un vadi veseli tad bubliks.
"

Tu domā tas kas ir virs salenoida bloka? Pie dzesēšana trubām? Vispār biju domājis viņu jaunu kautkur sadabūt,ja runa iet par input sensoru. Ā biju kādu laiku atpakaļ viņu izskrūvējis kad mainīju salenoida bloku. Katrā ziņā salenoida bloks mainīts,termostats meinīts,tagad mainīšu vēlreiz eļļu un filtru. Tad vēl paliek elektrība (tikai jādabū kas pārbauda) un tad paliek bubļiks.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Tu domā tas kas ir virs salenoida bloka? Pie dzesēšana trubām? Vispār biju domājis viņu jaunu kautkur sadabūt,ja runa iet par input sensoru. Ā biju kādu laiku atpakaļ viņu izskrūvējis kad mainīju salenoida bloku. Katrā ziņā salenoida bloks mainīts,termostats meinīts,tagad mainīšu vēlreiz eļļu un filtru. Tad vēl paliek elektrība (tikai jādabū kas pārbauda) un tad paliek bubļiks."

Ja input shaft sensors. Vispar divaini ka tube maniju video kur ar sito kludu pat kantainajiem lidz 100K judzu noskrejienam jau palido bubliks...

Atbildēt uz šo ziņu

Boika1522

16 ziņas

PM

Ezis2: "
Ja input shaft sensors. Vispar divaini ka tube maniju video kur ar sito kludu pat kantainajiem lidz 100K judzu noskrejienam jau palido bubliks...
"

Ieliku citu input sensoru,bet bez izmaiņām plus pieviena izņēmu otru sensoru kas signālu dod uz spidometru,tam bija tāda dīvaina smēre galā ar metāla skaidiņām. Nebija viss gals noklāts,bet daļa. Smēre izskatījās tāda tumši pelēka.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Ieliku citu input sensoru,bet bez izmaiņām plus pieviena izņēmu otru sensoru kas signālu dod uz spidometru,tam bija tāda dīvaina smēre galā ar metāla skaidiņām. Nebija viss gals noklāts,bet daļa. Smēre izskatījās tāda tumši pelēka."

Ta nav nekada smere bet dilsanas procesa matreali.. mainot ellu padona ir magnets un tur tada pati putra parasti ir un tas ir normali ,4 reizes esmu mainijis ellu vienai karbai un tadas skaidas uz magneta ir katru reizi. Tulit atkal mainisu ellu karba bus kartejos 50K nogajusi.

Atbildēt uz šo ziņu

Boika1522

16 ziņas

PM

Ezis2: "
Ta nav nekada smere bet dilsanas procesa matreali.. mainot ellu padona ir magnets un tur tada pati putra parasti ir un tas ir normali ,4 reizes esmu mainijis ellu vienai karbai un tadas skaidas uz magneta ir katru reizi. Tulit atkal mainisu ellu karba bus kartejos 50K nogajusi.
"

Tas bija kā piemērs smēre. Nezināju kā savādāk noraksturot. Pirmo reizi sasksros ar ko šādu. Esmu mainījis kārbas,bubļikus,input,output sensorus,bet šādu sastāvu redzēju pirmo reizi. Katrā ziņā P0740 kļūda vēl nav novērsta. Būs iespēja mainīšu eļļu un tad redzēs kas notiek. Bet dīvaini tas ka ātrumi slēdzas labi. Laikam jau jāsāk domāt lēnām par bubļika maiņu

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Mam autiņam izmetot kļūdu P0740 parādijās vibrācij pie slodzītes. Dabuju steidzami mainīt muftu (bubliku} JA Ilgāk brauktu un kārbā parādītos skaidas bez kārbas remonta neiztikt

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Kļūda P0740
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online