Kļūda P0740 » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kļūda P0740

Lapas: [1] 2 3 4
Kļūda P0740 ( 3264 )
Boika1522

16 ziņas

PM

Sveiki. Kāds ir saskāries ar kļūdu P0740?
Auto Chrysler Voyager 2000 3.3

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Boika1522: "Sveiki. Kāds ir saskāries ar kļūdu P0740?
Auto Chrysler Voyager 2000 3.3
"

https://www.transmissionrepaircostguide.com/p0740/

Atbildēt uz šo ziņu
Boika1522

16 ziņas

PM

Tigeris: "
https://www.transmissionrepaircostguide.com/p0740/
"

To jau visu izstudēju. Griezes momenta dačiks ir tas apakšā pie kārbas!? Zem output dačika?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Boika1522: "

To jau visu izstudēju. Griezes momenta dačiks ir tas apakšā pie kārbas!? Zem output dačika?"

Tad jau sāki arī iemeslus pārbaudīt pēc kārtas.

Atbildēt uz šo ziņu
Boika1522

16 ziņas

PM

IlmarsG!!: "

Tad jau sāki arī iemeslus pārbaudīt pēc kārtas."

Eļļu un filtru nesen mainīju. Vakar uzliku citu solenoīda bloku. Bez izmaiņām. Ātrumi slēdzās labi,bet nav vairs kā agrāk,ka apgriezieni nokrīt pie 70 k/h. Tas man nepatīk. Ka pie 90 k/h gandrīz 2000 apgriezieni. Laikam jāpārbauda vadi,bet vai kāds vads varētu būt vainīgs pie šādas vainas!? Diezvai.
Vispār pirmstam man bija 2.4 arī automāts. Bija kas līdzīgs bet kad nomainīju termostatu viss aizgāja. Sakritība vai tiešām termostats dod kautko kārbai. Izņemot dzesēšanu

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Boika1522: "

Eļļu un filtru nesen mainīju. Vakar uzliku citu solenoīda bloku. Bez izmaiņām. Ātrumi slēdzās labi,bet nav vairs kā agrāk,ka apgriezieni nokrīt pie 70 k/h. Tas man nepatīk. Ka pie 90 k/h gandrīz 2000 apgriezieni. Laikam jāpārbauda vadi,bet vai kāds vads varētu būt vainīgs pie šādas vainas!? Diezvai.
Vispār pirmstam man bija 2.4 arī automāts. Bija kas līdzīgs bet kad nomainīju termostatu viss aizgāja. Sakritība vai tiešām termostats dod kautko kārbai. Izņemot dzesēšanu"

Dzesesana ietekme, kamer nesasniedz darba temperaturu isti nezinu nesledzes 4 roba vai mufta neblokejas bet iet ar lielakiem apgriezieniem, piemeram auto stavejis dienu piescilu un uzreiz brauca pa celu ar 100km/h apgrieieni stav 2200 un tada sajuta ka nemet 4 roba ,nobrauc kadus paris km tad sis tik aiziet ka ierasts, kruiza braucot tas moments ir skaidri jutams.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Boika1522

16 ziņas

PM

Itkā pa temperatūru nevaru sūdzēties viss ok vienīgi amputēju papildus mazo radiātoru kārbai,jo suloja,bet poblēma man bija jau pirmstam. Kompis uzrāda p0700 un p0740 kļūdu. Nepatīk tas ka tā mufta nesaslēdzās un nenokrīt apgriezieni.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Boika1522: "Itkā pa temperatūru nevaru sūdzēties viss ok vienīgi amputēju papildus mazo radiātoru kārbai,jo suloja,bet poblēma man bija jau pirmstam. Kompis uzrāda p0700 un p0740 kļūdu. Nepatīk tas ka tā mufta nesaslēdzās un nenokrīt apgriezieni. "

Japarbauda vadi.. ja nee tad drosvien bubliks bus beidzies.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Kļūda P0740
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online