automats » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » automats

Lapas: [1]
automats ( 1334 )
mihails38

17 ziņas

PM

jautājums ir tāda lieta ir paradijies grudiens otrais atrums ja lenam brauc un specigs ja atri sak braukt tad nau
parsledzoties uz vietas nekas neraustas nometot atrumus ari sledzas normali raustisanas sakas pie brauksanas uz prieksu vai kads var dot padomu kas varetu but ko labak darit voager 2.8 crd 2007 gada 604 karba
ellas mainita ar filtru ella mopar orginala ??

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

mihails38: "jautājums ir tāda lieta ir paradijies grudiens otrais atrums ja lenam brauc un specigs ja atri sak braukt tad nau
parsledzoties uz vietas nekas neraustas nometot atrumus ari sledzas normali raustisanas sakas pie brauksanas uz prieksu vai kads var dot padomu kas varetu but ko labak darit voager 2.8 crd 2007 gada 604 karba
ellas mainita ar filtru ella mopar orginala ??
"

Ko darīt???!!!
Jā rokas aug to pareizās vietas, ir garāža/privātmāja vai kaut kas līdzīgs.
Tad. Noņemt hidrobloku un izmazgāt to. Pārbaudīt solinoidus.
Pretējā gadījumā uz AutoKarbas remotdarbnīcu. Bet tad jāgatavo kāds tūkstotis!!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Kas kuram ir grudiens kas kuram ir aizture man jau gadus ka 8 ir tads ka grudiens strauji bremzejot kad pariet no 2 uz pirmo atrumu , pietam si problema paradas un pazud periodiski, neatkarigi no gadalaika... citreiz paatrinoties dinamiski ap 4 k apgriezieni ari parsledzas ar talcokiem gudrinieki stastija ka atri uz karbas remontu ! ja ne bus daudz dargak es turpinu miit veel tagad kops specuku diagnoozes nobraukti kadi 150 K
turpinu miit ! karba dzimtaa rupnicas 99 gada tauns , noskrejiens sobrid 205 K judzes, iegades bridi 79K ellu leju analogu ATF +4

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Zāģers

1 ziņas

PM

Man arī bij tāds nepatīkams grūdiens,biju Rīgā pie Genādija tel.26059811,kompīti pieslēdza pabraukāja,un nu jau mēnesi viss ok

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » automats
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online