Automātiskā ātrumkārba » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Automātiskā ātrumkārba

Lapas: [1] 2
Automātiskā ātrumkārba ( 1687 )
resnais12

40 ziņas

PM

Sveiki spečukiem! Esmu grand voyager 2.8 dīzeļa 2006 gada automāta īpašnieks! Sorīt tāds brīnums ārā ap mīnus 5 grādi, auto pielec labi, pasildu kā parasti 5 minūtes! Lieku robā, bet auto nekustas no vietas, mēģinu likt citos robos atpakaļgaitā utt. bet nekas nenotiek! Interesantākais, ka arī neiedegas lampiņa no kuras visi baidās- check engine! Tā ņurrāju turpu šurpu, noslāpēju pāris reizes un tad pēkšņi auto sāka braukt! T.A man teica ka ir eļļas noplūde no kārbas, tad nu skatijos kas tur notiek un neko īsti nesapratu-kad auto auksts tad tipa minimums eļļas ir, kad karsts tad vispār ne piles, tas pie nosacijuma ka auto pielaists! Varbūt kāds ir saskāries ar ko līdzīgu vai kāds var pateikt kad un īsti kā tā eļļa jāčeko pie pielaista dzinēja vai kā??? Help!!!

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Šitā kaite jau 100 reizes izrunāta!palasi tak forumu!

Atbildēt uz šo ziņu
resnais12

40 ziņas

PM

Mēģināju caur meklētāju, ben neko neatradu!

ibiodizels: "Šitā kaite jau 100 reizes izrunāta!palasi tak forumu!"

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

resnais12: "Mēģināju caur meklētāju, ben neko neatradu!
"
izklausās ka vnk jāpielei eļļu. Siltai kārbai, eļļāi jābūt pie augšējā tausta cauruma, dzinējam darbojoties.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

https://www.youtube.com/watch?v=i1vTLBG8Wv4
Uzreiz varu pateikt perc 4 litru kanu par brauksnanu aizmirsti, brinums ka vel nesi to kasti nosvilinajis.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

resnais12

40 ziņas

PM

Vienīgā eļļa kuru šeit uz salas Norvēģu jūrā servisā man piedāvāja ir TOTAL FLUIDE XLD FE vai būs ok, vai meklēt citur?

Ezis2: "https://www.youtube.com/watch?v=i1vTLBG8Wv4
Uzreiz varu pateikt perc 4 litru kanu par brauksnanu aizmirsti, brinums ka vel nesi to kasti nosvilinajis.
"

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

resnais12: "Vienīgā eļļa kuru šeit uz salas Norvēģu jūrā servisā man piedāvāja ir TOTAL FLUIDE XLD FE vai būs ok, vai meklēt citur?

"

Vai Norge un veel sala , trakums saprotu situaciju pats paris gadus pa Norgi nodzivojos. Vari liet to ellu es iegugleju paskatijos vina atbilst CHRYSLER ATF +3 / +4 specifikacijai.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

resnais12

40 ziņas

PM

Nav jau traki, vieta forša, bet ar autoveikaliem un servisiem te problēma! Paldies, rīt pirkšu un liešu iekšā, tad atrakstīšos kā gāja!

Ezis2: "
Vai Norge un veel sala , trakums saprotu situaciju pats paris gadus pa Norgi nodzivojos. Vari liet to ellu es iegugleju paskatijos vina atbilst CHRYSLER ATF +3 / +4 specifikacijai.
"

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Automātiskā ātrumkārba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online