Help!! » Tehniski jautājumi
Lapas: [1] 2
Help!! ( 1576 )
Butārs

17 ziņas

PM

Ir lieta tāda ka nobiruši kārba town& country 3,8... respektīvi jautājums tāds vai kārbas kodi atšķiras ja modeļus un auto tā paša gada? Vai vai pirks un krāmēt virsu neskatoties ?? Nav zināšanu

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Butārs: "Ir lieta tāda ka nobiruši kārba town& country 3,8... respektīvi jautājums tāds vai kārbas kodi atšķiras ja modeļus un auto tā paša gada? Vai vai pirks un krāmēt virsu neskatoties ?? Nav zināšanu "

ES savam voyagerim 2.8 crd 2007 gada uzliku kārbu no dodža 98 gada 3.3, viss strādā ka vajag, tikai spidometrs rada mazāku ātrumu, jo ātruma devējs stāv cita vieta

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

Ezis2

1676 ziņas

PM

cezap: "

ES savam voyagerim 2.8 crd 2007 gada uzliku kārbu no dodža 98 gada 3.3, viss strādā ka vajag, tikai spidometrs rada mazāku ātrumu, jo ātruma devējs stāv cita vieta"

Skaidri zini ka atruma devejs pie vainas ? varbut galvanajam parim atieciba cita ?

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Butārs

17 ziņas

PM

Varbūt jav ka der man ar no kāda cita bet riskēt negribas, tāpēc gribas uzzināt ko darīt, ņemt nost un meklēt pēc koda vai vienkārši ņemt no tā paša gada un modeļa

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Ezis2: " Skaidri zini ka atruma devejs pie vainas ? varbut galvanajam parim atieciba cita ? "

Mannam devējs stāv uz motora, tam stāvēja uz kārbas, manai karbai tur bijis tikai gumijas puļķis

Atbildēt uz šo ziņu

Fredis

77 ziņas

PM

cezap: "

ES savam voyagerim 2.8 crd 2007 gada uzliku kārbu no dodža 98 gada 3.3, viss strādā ka vajag, tikai spidometrs rada mazāku ātrumu, jo ātruma devējs stāv cita vieta"

Tad sanāk ka benzīnieka kārba uz dīzeļa strādā. Man savlaik kārbas meistari bija teikuši ka nevar tā vienkārši samainīt. Atšķiroties hidromufte. To pašu arī teica Ogrē...

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.3 V6, 1999, gāze; Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD, 2007.

cezap

211 ziņas

PM

Fredis: "
Tad sanāk ka benzīnieka kārba uz dīzeļa strādā. Man savlaik kārbas meistari bija teikuši ka nevar tā vienkārši samainīt. Atšķiroties hidromufte. To pašu arī teica Ogrē...
"

Liku ar visu muftu kopa, vienīgais benzinniekam pirms muftas stāv tāds grozs, no kura devējs lasa ātrumu, dīzeļiem tāda nav. Nu un ari eļļas limeņa merītais jāliek no dizeļja, jo tas iznāk cita vieta

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Spriezot pec si video karbas 3,3-3,8 un 2,8 dizeleim ir vienas ,atsciras tikai modifikacijas , uzlabojumi pa gadiem ja maina tad jaliek kopa ar visu bubliku jo tie var atscirties.
https://www.youtube.com/watch?v=30fiN8e7D3o

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Help!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online