Forums » Tehniski jautājumi » benziina suuknis!!!
| benziina suuknis!!! ( 2048 ) | |
|
JB-75
|
2006-09-25 10:09:10 Man interesee benziina suuknis 98g 3,3 DODG.Interesee kur atjauno benziina suuknjus. Ar mani atgadiijaas sekojosha situaacija.Braucot uz Madonu pa Daugaupils shoseju vienaa no amerikaanju kalninju liikumiem Skriiveros izsita degvielas suuknja droshinaataaju.Protams rezerves droshinaataaju nebiija.Shajaa briidii braucu ar gaazi.Jautaajums.Vai degvielas suuknis straadaa arii braucot uz gaazes? Shaa negadiijuma turpinaajums. Izvilku droshinaataaju no stopuguniim un ievietoju degvielas suuknja vietaa (20am).Starteejot izsita atkal.Amputeeju naakamo droshinaataaju shoreiz no ABS (25am).Mashiina aizgaaja.Nospriedu ka viss kaartiibaa un turpinaaju celju.Veiksmiigi nonaacu galapunktaa.Naakoshajaa riitaa konstateeju ka mashiina nelec.Konstateejaam ka nomiris degvielas suuknis. Jautaajums.Kaa var palaist mashiinu uzreiz ar gaazi?kaa var apchakareet to kompi? Situaacijas turpinaajums. Nonjeemaam degvielas suukni.Izskatiijaas nedaudz sakusis.Sestdienas pecpustdienaa protams atrast citu suukni iespeejas ir ierobezotas un veel vairaak atrodoties Madonaa.Dabuuju suukni no 93 gada voyager.Peec izskata gandriiz taadspats kaa mana 98 gada.Taa arii mees uzlikaam sho 93 gada.Aizgaaja,bet probleema ir.Mashiinai staavot benziins no sisteemas aiztek atpakal baakaa lidz ar to gruuti palaist motoru.Sliedee nav spiediena.Liekas ka nenostraadaa vaarsts kursh neljauj benziinam teceet atpakalj.JAUTAAJUMS.Kur atrodas shis vaarsts? Vai tik shim vaarstam nav jaatrodas suuknii? |
|
DodiezS
|
2006-09-25 13:09:55 vārsts ir sūknī..... Voyager 94
|
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » benziina suuknis!!!
Kaa risinaat sho probleemu? :shock: