Čiptūnings » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Čiptūnings

Lapas: [1]
Čiptūnings ( 1431 )
ricus32

9 ziņas

PM

Sveiki visiem sakiet varbūt kad zin vairāk par šo tēmu čiptūnings voyageram ir iespējams (2.5 crd)? Prasītos kādu zirdziņu klāt, jo kad sasēžas pilna mašīna tad tāds maziņš gausums piezogas. Patīkami arī būtu kādu reizi luksaforā kādu bembistu izkabināt, lai redz, ka voyageram ir arī kumeļi ne tikai ķēves

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

ricus32: "Sveiki visiem sakiet varbūt kad zin vairāk par šo tēmu čiptūnings voyageram ir iespējams (2.5 crd)? Prasītos kādu zirdziņu klāt, jo kad sasēžas pilna mašīna tad tāds maziņš gausums piezogas. Patīkami arī būtu kādu reizi luksaforā kādu bembistu izkabināt, lai redz, ka voyageram ir arī kumeļi ne tikai ķēves "

Var, un ka vel var, tikai jābrauc pie cilvēka kurš to visu prot. ES savu čipoju Pdk,bet vēlāk braucu parčipot uz Ikšķile. Tagad pilnīgi apmierināts. 29784026

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

ricus32

9 ziņas

PM

cezap: "
Var, un ka vel var, tikai jābrauc pie cilvēka kurš to visu prot. ES savu čipoju Pdk,bet vēlāk braucu parčipot uz Ikšķile. Tagad pilnīgi apmierināts. 29784026
"

Paldies ;)

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

ricus32: "Sveiki visiem sakiet varbūt kad zin vairāk par šo tēmu čiptūnings voyageram ir iespējams (2.5 crd)? Prasītos kādu zirdziņu klāt, jo kad sasēžas pilna mašīna tad tāds maziņš gausums piezogas. Patīkami arī būtu kādu reizi luksaforā kādu bembistu izkabināt, lai redz, ka voyageram ir arī kumeļi ne tikai ķēves "

BMW jau arī ir chipoti Vari chjpot kā gribi, pret pret bmw 3.0d nav izredzu. Man it vojis 3.8 benzins un vecais x5 3.0d. Diena pret nakti.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Čiptūnings
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online