Kuru ņemt? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kuru ņemt?

Lapas: [1]
Kuru ņemt? ( 5289 )
lavrix

130 ziņas

PM

Ir doma ņemt citu GV,tikai nevaru izdomāt,kurš būtu labāks...
2.8 dīzelis vai 3.6 benzīns?
Skatos pēc 2011g.
3.6 lielais nodoklis nebaida!

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

lavrix: "Ir doma ņemt citu GV,tikai nevaru izdomāt,kurš būtu labāks...
2.8 dīzelis vai 3.6 benzīns?
Skatos pēc 2011g.
3.6 lielais nodoklis nebaida!
"

no 2012 -3,6 ,2011 vēl ar bērnu kašķiem,dizelis ar 120kw rūc bet nebrauc,salīdzinot ar 211kw benzīnam.un atkrīt problēmas ar sprauslām,zobsiksnām,turbīnām.Lietota motora cena parāda pieprasījumu - 1500e diz. 500e benz.,izdariet secinājumu....

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

viesha

28 ziņas

PM

Sveiks.Braucu 3 gadus ar 12.gada T&C benzīns -gāze.Nezinu nevienu problēmu.Galvenais laicīgi piepildīt gāzes balonus.Man ir 2 gab. trešās rindas silē.Ja kas interesē ,jautā

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Zuris: "
no 2012 -3,6 ,2011 vēl ar bērnu kašķiem,dizelis ar 120kw rūc bet nebrauc,salīdzinot ar 211kw benzīnam.un atkrīt problēmas ar sprauslām,zobsiksnām,turbīnām.Lietota motora cena parāda pieprasījumu - 1500e diz. 500e benz.,izdariet secinājumu....
"

Pilnīgi nediskutēsu par rezerves daļu izmaksām,tur liela daļa taisnibas,bet kas attiecas uz to,ka dīzelis "rūc bet nebrauc",
nu galigi nepiekritīšu....Nav bijis 11-12gad modelis, bet 2005 2,8L ar saviem itkā amazajiem 110kW ceļ ļoti labi,ne mazāko problēmu
uzšaut pa asti,ja jāapdzen īsa distancē. Koka kajas īpašnieki vnk izvelas citas ,svarā vieglākas mašina,lai sacenstos -kurš pirmais
atrausie no krustojuma un pastieps pincīti par 5mm garāku! Protams ,daudzi vēlētos ,lai šajā forumā lieliem butiem stāvetu pirmajā
lapā uzraksts "dīzelistiem ieeja aizlieta"

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

dīzelim 13sek līdz 100 3.6 sola 8sek. starpība astronomiska

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Tigeris

576 ziņas

PM

PASSATizhi: "dīzelim 13sek līdz 100 3.6 sola 8sek. starpība astronomiska"

Uz papīra jā ,tik kur to reālajā dzive vajag...ieskrieties lidz 100 ? Satiksmi pilsēta 5x vairak bremze aizsnaudušies
telefona spaiditāji vai kadri ,kas iedegoties zaļajam vēl ti sāk meklēt atrumkloķi..

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nenolec no temata jā uz papīra. bet tik uz tā, starpība gandrīz divkārša. plus kluss un ar mazākām galvassāpēm. man gan neviens no viņiem neuzrunā. mans sapņu auto tagad ir ford tourneo custom labā komplektācija ap 14-to gadu. maksā līdzīgi kā labs 3.6 voyagers

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Tigeris

576 ziņas

PM

PASSATizhi: "nenolec no temata jā uz papīra. bet tik uz tā, starpība gandrīz divkārša. plus kluss un ar mazākām galvassāpēm. man gan neviens no viņiem neuzrunā. mans sapņu auto tagad ir ford tourneo custom labā komplektācija ap 14-to gadu. maksā līdzīgi kā labs 3.6 voyagers"

Izskatās jau simpatiski.Kadi šiem ir motoru varianti?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Kuru ņemt?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online