Gen4 pre-FL lampu pārbūve » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gen4 pre-FL lampu pārbūve

Lapas: 1 [2] 3
Gen4 pre-FL lampu pārbūve ( 2345 )
Instigater

52 ziņas

PM

Es auto pirms mēneša nopirku un tāpēc brīnos par lampu gaismu un skates esamību.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Man gan šķiet, ka amerikāņu lukturus vēl var lietot tikai līdz 2000.g. 31.decembrim reģistrētiem:
"4) simetrisku vai asimetrisku baltu gaismu izstarojoši Amerikas tipa labās puses kustībai paredzēti lukturi, kas sertificēti un marķēti atbilstoši izgatavotāja piemēroto standartu prasībām, ja:
a) transportlīdzeklis pirmo reizi reģistrēts līdz 2000. gada 31. decembrim un šādus lukturus sākotnēji uzstādījis transportlīdzekļa izgatavotājs;
b) transportlīdzeklim veikta atbilstības novērtēšana individuāli un tā lukturi atbilst prasībām, kādas tika piemērotas, veicot atbilstības novērtēšanu."

Pamēģini pieregulēt tuvās gaismas lukturi. Strīpas augšējam galam jāiet uz leju, līdz horizontālam stāvoklim.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Man gan šķiet, ka amerikāņu lukturus vēl var lietot tikai līdz 2000.g. 31.decembrim reģistrētiem:
"4) simetrisku vai asimetrisku baltu gaismu izstarojoši Amerikas tipa labās puses kustībai paredzēti lukturi, kas sertificēti un marķēti atbilstoši izgatavotāja piemēroto standartu prasībām, ja:
a) transportlīdzeklis pirmo reizi reģistrēts līdz 2000. gada 31. decembrim un šādus lukturus sākotnēji uzstādījis transportlīdzekļa izgatavotājs;
b) transportlīdzeklim veikta atbilstības novērtēšana individuāli un tā lukturi atbilst prasībām, kādas tika piemērotas, veicot atbilstības novērtēšanu."

Pamēģini pieregulēt tuvās gaismas lukturi. Strīpas augšējam galam jāiet uz leju, līdz horizontālam stāvoklim."

Neko tu tur nepieregulesi , staru veido reflektors kurs grozas vis kopa un nav tur nekadu liniju spid ka kabatas lukturitis Kat ad visi tie kas te brauka apkart skati dabun ? maina katru gadu lukturus uz eiropas un tad atpakal ? pietam ka no 04 gada feisliftam atsciras ari bamperi . eiropas lukturi nemaz neiebazisi amerikani un otradi , ko tad bamperus ari katru gadu maina ?

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ezis2

1676 ziņas

PM

Instigater: "Es auto pirms mēneša nopirku un tāpēc brīnos par lampu gaismu un skates esamību."
Es ar chainas lecam braucu no 12 gada , gadu atpakal mainiju .Bija sakusas sudigak radit, sekcija paradija ka spogulvirsma sakusi adaliteis no aluminija reflektora ,respektivi gadus 5-6 vinas kalpo ja izmanto tuvos ari diena. ja uzliek dienasgaitas lukturus tad mans domat kalpotu daudz ilgak. Tagad ir doma beidzot uzlikt dienas gaitas ledus.

Man gan ir 2,5 colu lecas jo lidz 01 gadam lukturi lielaku neiespraudisi bet ta sprauz ieksa kautkadus sitadus 3 colu lecas kopa ar kautkadu h1 +120% spuldzi un brauc
https://www.aliexpress.com/item/1765173091.html?spm=a2g0o.detail.1000014.23.79a237fcX0RTQw&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.13338.136569.000000000000000&scm_id=1007.13338.136569.000000000000000&scm-url=1007.13338.136569.000000000000000&pvid=cb1dd9ee-da44-4845-bc4c-1192570f7792

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Man gan šķiet, ka amerikāņu lukturus vēl var lietot tikai līdz 2000.g. 31.decembrim reģistrētiem:

Pamēģini pieregulēt tuvās gaismas lukturi. Strīpas augšējam galam jāiet uz leju, līdz horizontālam stāvoklim."

nē tak. usa ražotie var ar savām laternām braukt jebkura gada. aizliegums bija likt eu mašīnai usa lukturus.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

USA lukturus likt EU ražotai mašīnai nevar nevianā variantā (neatkarīgi no gada).

Atbildēt uz šo ziņu
Instigater

52 ziņas

PM

Ideāli, nu tad man ir skaidrs rīcības plāns - jāņem no šrota USA lukturi ar vēl nesačakarētu priekšas plastmasu, jākolhozī USA tipa lēca ar kaut kādu tur H1 vai tamlīdzīgu ligzdu. Xenon nafig nav vajadzīgs.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Instigater: "Ideāli, nu tad man ir skaidrs rīcības plāns - jāņem no šrota USA lukturi ar vēl nesačakarētu priekšas plastmasu, jākolhozī USA tipa lēca ar kaut kādu tur H1 vai tamlīdzīgu ligzdu. Xenon nafig nav vajadzīgs."
Stikla dzidrumam ari ir liela nozime , jaa var nopulet bet tas ir uz pus gadu . Labak jau perc jaunus lukturus ,vini neko nemaksa ! shrota tapat gan jau tev 20-30 eras gabala paprasis.

http://tuningparts.lv/index.php?route=product/product&product_id=24317

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Gen4 pre-FL lampu pārbūve
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online