Gen4 pre-FL lampu pārbūve » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gen4 pre-FL lampu pārbūve

Lapas: 1 2 [3]
Gen4 pre-FL lampu pārbūve ( 2341 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

Aiz neko darit pat vel letak atradu, jauns usa lukturis 43 eeras

https://armandoparts.lv/lv/prieksejie-lukturi/13221-town-country-00-08-pr-lampa-r-4857700ab.html

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

es gan mēģinātu atrast labus lietotus eiropas lukturus. tos sakopt. labas spuldzes. sakopt, nomainīt miglas.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Instigater

52 ziņas

PM

Bet vai manam amerikāņu T&C oficiāli varēs iziet skati ar Eiropas lukturiem? Es netaisos čakarēties katru gadu ar lukturu maiņu.

Atvainojos par tik daudz stulbiem jautājumiem, līdz šim esmu lietojis tikai Eiropas auto.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ar Eiropas lukturiem varēs. Skaties tikai, lai virsū ir kādas Eiropas valsts (ne UK) sertifikācija.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "es gan mēģinātu atrast labus lietotus eiropas lukturus. tos sakopt. labas spuldzes. sakopt, nomainīt miglas. "
Jaa bet tiem lukturiem tak visiem ir 15-20 gadi jau , kas tur labs var but... un pats kautkad rakstiji ka par eiropas lukturi shrota prasa ap 100 eraam gab shrotetaji tak zin ka jauns tas lukturis maksa kosmosu un tapec skruve auksa cenu kadu grib.
Jauni usa lukturi +leecas iznaks vis kopa ap 130.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "Jaa bet tiem lukturiem tak visiem ir 15-20 gadi jau , kas tur labs var but... un pats kautkad rakstiji ka par eiropas lukturi shrota prasa ap 100 eraam gab shrotetaji tak zin ka jauns tas lukturis maksa kosmosu un tapec skruve auksa cenu kadu grib.
Jauni usa lukturi +leecas iznaks vis kopa ap 130.
"

01-04 lukturi šrota ir lētāki. cik ss rada, ap 40-50 gabalā. sapulēt, uzlikt norm. spuldzes, un būs jau jūtami labāk par usa. vnk man liekas, ka te nebūs tas gadijums ar kvalitatīvu pārbūvi...

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Instigater

52 ziņas

PM

Biju uz tehnisko apskati un apstulbu. TA vīram tie lukturi bija gana labi, lai pat vieninieku nerakstītu, kaut gan aizmugurējiem lukturiem mēģināja piekasīties, ka tur nav kvēldiegs. Ja godīgi, nezinu, kas ir aizmugurējās lampiņās, jo stikliņš tām ir matēts.

Vai tiešām tas ir Voyagera standarts?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » Gen4 pre-FL lampu pārbūve
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online