Slāpst nost » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Slāpst nost

Lapas: 1 [2] 3 4 5
Slāpst nost ( 4564 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

Ja aizkvepj reduktors tad gaze sakuma slodze saak slekties nost, vismaz man ta bija , ja brivgaitu nevar nobarot tad tu vispar uz gazi nepabrauktu.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

lavrix

130 ziņas

PM

Nu skaidrs...būs jāpameklē vaina!
Bet tā tīri reduktora vaina tā nevarētu būt?

Atbildēt uz šo ziņu
lavrix

130 ziņas

PM

Ezis2: "Ja aizkvepj reduktors tad gaze sakuma slodze saak slekties nost, vismaz man ta bija , ja brivgaitu nevar nobarot tad tu vispar uz gazi nepabrauktu."

Nu man sākumā bija tā,ka parslēdzoties uz gāzi pec dažām sekundēm parslēdzās atpakaļ uz benzīnu...ieslēdzu atpakaļ,tad aiziet...bet tagad nu jau slāpst nost...arī protams ne visu laiku,jo pašlaik rūc ar gāzi un viss it kā ok@

Atbildēt uz šo ziņu
dzd

67 ziņas

PM

lavrix: "Nu skaidrs...būs jāpameklē vaina!
Bet tā tīri reduktora vaina tā nevarētu būt?
"

Pārbaudi ieteiktos variantus, jo pagaidām nav iemesla meklēt preblēmu kur viņas varbūt nav..

Atbildēt uz šo ziņu
lavrix

130 ziņas

PM

dzd: "
Pārbaudi ieteiktos variantus, jo pagaidām nav iemesla meklēt preblēmu kur viņas varbūt nav..
"

Atbildēt uz šo ziņu
lavrix

130 ziņas

PM

Vopšem šodien gāzes veči pateica,ka reduktors vainīgs mašīnas slāpšanai,jo ir nereāli aizkakāts! Tipa gāzes kvalitāte esot sūdīga!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

lavrix: "Vopšem šodien gāzes veči pateica,ka reduktors vainīgs mašīnas slāpšanai,jo ir nereāli aizkakāts! Tipa gāzes kvalitāte esot sūdīga!"

Kur tad tu pildies ? mana prakse pedejie 8 gadi pamataa pildos circle un Viada un filtros pat uz mainu neko ipasu neatrodu,un reduktori vairuma gadijumu vienkarsi tiras ,nekas tur nav jamaina. Heirihs un vina kantoris ir okei pats tur daudzus gadus kadreiz braukaju un komuniceju licna ar saimnieku.
Savulaik bracka nojajas ar gazi cita kantori liktu, auzbrucu pie heinriha izstastiju saapi ,ievedu brackas auto un ar visu tur tika galaa. ta vel tagad brauka tur uz apkopem un vis ir gerai , pilnigi cits auto un pilnigi cita razotaja uztadita gazes uzparikte.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

lavrix

130 ziņas

PM

Ezis2: "
Kur tad tu pildies ? mana prakse pedejie 8 gadi pamataa pildos circle un Viada un filtros pat uz mainu neko ipasu neatrodu,un reduktori vairuma gadijumu vienkarsi tiras ,nekas tur nav jamaina. Heirihs un vina kantoris ir okei pats tur daudzus gadus kadreiz braukaju un komuniceju licna ar saimnieku.
Savulaik bracka nojajas ar gazi cita kantori liktu, auzbrucu pie heinriha izstastiju saapi ,ievedu brackas auto un ar visu tur tika galaa. ta vel tagad brauka tur uz apkopem un vis ir gerai , pilnigi cits auto un pilnigi cita razotaja uztadita gazes uzparikte.
"

Gāzi liku pie Henrija un visas apkopes pie viņa veicu...un gāzes iekarta nav no lētā gala...varētu teikt ņēmu labāko variantu priekš GV un viņi arī ieteica ideālo variantu priekš GV...Šie arī prasīja,kur es pildos...teicu,ka 90% LPG un 10% EkoGāze...bet nu jā...reduktors konkrēti aizdirsts...ieteica mainīt!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Slāpst nost
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online