Forums » Tehniski jautājumi » Slāpst nost
| Slāpst nost ( 4572 ) | |
|
IlmarsG!!
|
2019-03-16 21:35:40 Ir jāsaprot, ka benzīnniekam aizdedzes sveces un svečvadi ir maināmi pēc auto ražotāja noteikta intervāla vai pat biežāk. Tad jau arī eļļu varētu nemainīt, jo startējas un motors rūc labi. Bet te jau problēmas ir un motors nemaz tik labi nerūc. |
|
PASSATizhi
|
2019-03-16 21:54:53 Tak lieciet tām svecēm un vadiem mieru. Dēļ tiem tak neslāps pavisam nost. Var pašaudīties, pakratīties uz 4-5 katliem, bet ne noslāpt. Tā teorija par gāzes reduktoru vispār izsmiekls. Es lieku uz nekontaktu, vai kloķenes stāvokļa devēju GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
lavrix
|
2019-03-16 23:03:57 "Tak lieciet tām svecēm un vadiem mieru. Dēļ tiem tak neslāps pavisam nost. Var pašaudīties, pakratīties uz 4-5 katliem, bet ne noslāpt. Tā teorija par gāzes reduktoru vispār izsmiekls. Es lieku uz nekontaktu, vai kloķenes stāvokļa devēju" Piekrītu...vismaz manā gadījumā neizskatās,ka būtu reduktors,jo arī 1x uz benzīna braucot noslāpu... Man ir eļļa un sveces ar visiem vadiem mainīta regulāri,ok...sveces ar vadiem ne tik regulāri kā vajadzētu,bet pašlaik ir veikta visa apkope...bet nu tas slāpšanu nenoversa! pa lielam 2gadu laikā 3x tikai ir noslāpis,tāpec vēlējos uzzināt laicīgi,kur rakt ;) šeit tomēr domājams,ka čaļi ir ar pieredzi gv vairāk kā 2g...;)
|
|
lavrix
|
2019-03-16 23:05:18 "Tak lieciet tām svecēm un vadiem mieru. Dēļ tiem tak neslāps pavisam nost. Var pašaudīties, pakratīties uz 4-5 katliem, bet ne noslāpt. Tā teorija par gāzes reduktoru vispār izsmiekls. Es lieku uz nekontaktu, vai kloķenes stāvokļa devēju" Piekrītu...vismaz manā gadījumā neizskatās,ka būtu reduktors vainīgs,jo arī 1x uz benzīna braucot noslāpu... Man ir eļļa un sveces ar visiem vadiem mainīti regulāri,ok...sveces ar vadiem ne tik regulāri kā vajadzētu,bet pašlaik ir veikta visa apkope...bet nu tas slāpšanu nenoversa! pa lielam 2gadu laikā 3x tikai ir noslāpis,tāpec vēlējos uzzināt laicīgi,kur rakt ;) šeit tomēr domājams,ka čaļi ir ar pieredzi gv vairāk kā 2g...;)
|
|
jauniņais1988
|
2019-05-22 08:16:27 Sveiki visiem.beidzot problēma atrasta.Smieklīga,gāzes iekārtas masas vads bija pievilkts ar neatbilsošu uzgriezni,par lielu.Vadu pievilku problēma izdzisa. |
| Lapas: 1 2 3 4 [5] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Slāpst nost

pa lielam 2gadu laikā 3x tikai ir noslāpis,tāpec vēlējos uzzināt laicīgi,kur rakt ;) šeit tomēr domājams,ka čaļi ir ar pieredzi gv vairāk kā 2g...;)