Slāpst nost » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Slāpst nost

Lapas: 1 2 3 4 [5]
Slāpst nost ( 4572 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ir jāsaprot, ka benzīnniekam aizdedzes sveces un svečvadi ir maināmi pēc auto ražotāja noteikta intervāla vai pat biežāk. Tad jau arī eļļu varētu nemainīt, jo startējas un motors rūc labi. Bet te jau problēmas ir un motors nemaz tik labi nerūc.
Ir problēmas, kad sveces un varbūt eļļa mainīta nav zināms - nomainām un skatāmies vai problēma palikusi vai nē.
Vispirms veicam plānveida apkopes un tikai tad mēģinām ko remontēt. Tā būs daudz lētāk.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Tak lieciet tām svecēm un vadiem mieru. Dēļ tiem tak neslāps pavisam nost. Var pašaudīties, pakratīties uz 4-5 katliem, bet ne noslāpt. Tā teorija par gāzes reduktoru vispār izsmiekls. Es lieku uz nekontaktu, vai kloķenes stāvokļa devēju

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

lavrix

130 ziņas

PM

PASSATizhi: "Tak lieciet tām svecēm un vadiem mieru. Dēļ tiem tak neslāps pavisam nost. Var pašaudīties, pakratīties uz 4-5 katliem, bet ne noslāpt. Tā teorija par gāzes reduktoru vispār izsmiekls. Es lieku uz nekontaktu, vai kloķenes stāvokļa devēju"

Piekrītu...vismaz manā gadījumā neizskatās,ka būtu reduktors,jo arī 1x uz benzīna braucot noslāpu...
Man ir eļļa un sveces ar visiem vadiem mainīta regulāri,ok...sveces ar vadiem ne tik regulāri kā vajadzētu,bet pašlaik ir veikta visa apkope...bet nu tas slāpšanu nenoversa! pa lielam 2gadu laikā 3x tikai ir noslāpis,tāpec vēlējos uzzināt laicīgi,kur rakt ;) šeit tomēr domājams,ka čaļi ir ar pieredzi gv vairāk kā 2g...;)

Atbildēt uz šo ziņu
lavrix

130 ziņas

PM

PASSATizhi: "Tak lieciet tām svecēm un vadiem mieru. Dēļ tiem tak neslāps pavisam nost. Var pašaudīties, pakratīties uz 4-5 katliem, bet ne noslāpt. Tā teorija par gāzes reduktoru vispār izsmiekls. Es lieku uz nekontaktu, vai kloķenes stāvokļa devēju"

Piekrītu...vismaz manā gadījumā neizskatās,ka būtu reduktors vainīgs,jo arī 1x uz benzīna braucot noslāpu...
Man ir eļļa un sveces ar visiem vadiem mainīti regulāri,ok...sveces ar vadiem ne tik regulāri kā vajadzētu,bet pašlaik ir veikta visa apkope...bet nu tas slāpšanu nenoversa! pa lielam 2gadu laikā 3x tikai ir noslāpis,tāpec vēlējos uzzināt laicīgi,kur rakt ;) šeit tomēr domājams,ka čaļi ir ar pieredzi gv vairāk kā 2g...;)

Atbildēt uz šo ziņu
jauniņais1988

26 ziņas

PM

Sveiki visiem.beidzot problēma atrasta.Smieklīga,gāzes iekārtas masas vads bija pievilkts ar neatbilsošu uzgriezni,par lielu.Vadu pievilku problēma izdzisa.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5]

Forums » Tehniski jautājumi » Slāpst nost
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online