Forums » Tehniski jautājumi » Slāpst nost
Slāpst nost ( 3937 ) | |
migano
|
2019-03-09 20:47:52 protams, šajā gadījumā gan jau ka nē, bet slāpšana uz gāzi uz maziem apgr. var sākties arī pie nobeigta motora - vārsti nenoslēdz jeb kompresija slikta. Uz benzīnu vienmēr aizdegsies labāk. Protams, šoreiz reduktors gan jau ka vainīgs dodge caravan 99 3.0 |
lavrix
|
2019-03-11 14:50:04 protams, šajā gadījumā gan jau ka nē, bet slāpšana uz gāzi uz maziem apgr. var sākties arī pie nobeigta motora - vārsti nenoslēdz jeb kompresija slikta. Uz benzīnu vienmēr aizdegsies labāk. Protams, šoreiz reduktors gan jau ka vainīgs" Par to nobeigto motoru neskan visai iepriecinoši! Iespējams arī tā kompresija būs jāpārbauda! Reduktoru vēl neesmu nomainijis,jo it kā atkāl viss iet normāli... |
jauniņais1988
|
2019-03-13 18:18:25 Sveiki, biedri. Man problēma līdzīga. Grand voyager 2006.3.3 b/g.šim pa retam patīk nopamt. Pārsvarā tās notiek kad stāvu pie luksafora vaij kaut kur apstājoties, domāju ka gāzes iekārta vainīga bet tas pats notiek uz benzīnu braucot. Esmu mēģinājis dot gāzi brīdī kad pamst nost, citreiz noslāpst, citreiz nē. gan silts, gan auksts. vaij ir kāda ideja kas varētu būt par vainu? |
lavrix
|
2019-03-13 20:27:03 Sveiki, biedri. Man problēma līdzīga. Grand voyager 2006.3.3 b/g.šim pa retam patīk nopamt. Pārsvarā tās notiek kad stāvu pie luksafora vaij kaut kur apstājoties, domāju ka gāzes iekārta vainīga bet tas pats notiek uz benzīnu braucot. Esmu mēģinājis dot gāzi brīdī kad pamst nost, citreiz noslāpst, citreiz nē. gan silts, gan auksts. vaij ir kāda ideja kas varētu būt par vainu? "" Man vasarā arī noslāpa 1x ar benzīnu braucu...gāze beidzās un turpināju braukt līdz pirmajam luksaforam...pieripojot klāt vienkārši noslāpa. Pēc tam nebija slāpis,bet tagad korķī stāvot atkal nolāpa...domāju,ka dēļ gāzes reduktora,bet nu vairs neslāpst un viss ir ok! Jāgaid nākamā reize ;) ja vien kàds neieteiks,kāpèc noteikt šī mistika! |
jauniņais1988
|
2019-03-13 23:57:06 Savā gadījumā nevaru to saukt par mistiku, pārāk bieži tas notiek. Varbūt kāds var ieteikt kādu zinošu cilvēku Liepājas galā, kas var līdzēt? Būtu ļoti pateicīgs |
lavrix
|
2019-03-14 06:41:46 Savā gadījumā nevaru to saukt par mistiku, pārāk bieži tas notiek. Varbūt kāds var ieteikt kādu zinošu cilvēku Liepājas galā, kas var līdzēt? Būtu ļoti pateicīgs" Stulbākais ir tas,ka pieslēdzot pie kompja neko neuzrāda! |
jauniņais1988
|
2019-03-14 08:24:42 " Tā tas ir. Cik braucu uz servisiem stāstu neredzamo problēmu, vīri saka tukšgaitas regulā tors, bet neviens neapstiprina 100%.negribu mainīt visu pēc kārtas, tāpēc nolēmu uzrakstīt forumam, |
IlmarsG!!
|
2019-03-14 09:21:22 Padomājiet labi, pirms cik kilometriem esat sveces un svečvadus mainījuši? |
Lapas: 1 2 [3] 4 5 |
Forums » Tehniski jautājumi » Slāpst nost