Elektronika » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Elektronika

Lapas: [1] 2
Elektronika ( 2300 )
Līva. Strauha

1 ziņas

PM

Labdien. Man ir Craysler vojager 2004.gada 2.8 automāts. Un sāka degt visas lampiņas. Servisā teica lai manot releja kasti, ar visu automāta bloku. Taču, tagad ir tikai pirmais ātrums. Vai kāds zin labu servisu, kur šo visu varētu novērst? Paldies

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Līva.: "Labdien. Man ir Craysler vojager 2004.gada 2.8 automāts. Un sāka degt visas lampiņas. Servisā teica lai manot releja kasti, ar visu automāta bloku. Taču, tagad ir tikai pirmais ātrums. Vai kāds zin labu servisu, kur šo visu varētu novērst? Paldies "

Meklē zaļus pussapuvušus vadus/savienojumus pie kārbas kompja un zem releju /drošinātaju kastes. Maz ticams,
ka kārbas kompim pašam kada vaina.Visas lampas deg,jo acimredzot nav komunikācijas pa CAN maģistrali starp paneli un kārbas kompi.
Man ziemā,mitrā laikā dažreiz pieškilot auto,arī kādas 10-20 sekundes panelis rada zilus brinumus vai nerada neko,
tā ari nav izdevies atrast,kur īsi tas zaļais dzivo.Par cik tas tikai aukstam,un startešanu netraucē,tad pārāk neiespringstu uz probl.
Vasarā, kad varetu siltā laika pabakstīties- ta problēma vnk nelien ārā.

Atbildēt uz šo ziņu
dzd

67 ziņas

PM

Līva.: "Labdien. Man ir Craysler vojager 2004.gada 2.8 automāts. Un sāka degt visas lampiņas. Servisā teica lai manot releja kasti, ar visu automāta bloku. Taču, tagad ir tikai pirmais ātrums. Vai kāds zin labu servisu, kur šo visu varētu novērst? Paldies "

Ja samainīja arī kārbas bloku, tad visticamāk nav atbilstoš pec kodiem, vai nav veikts pilns kārbas bloka atjauninājums.. Protams visa bēda var būt arī vados..
Varu ieteikt Rīgā labu voyager elektro meistaru, ja interesē uzraksti pm.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Pirms ko mainit,notīri klemmes,visus masas savienojumus pie būra un dzinēja.Klimats mitrs,sāls...un bezkontakts.bij man tā ka masas klemmi uzspuedu bet nepievilku,mirgoja panelis un kārba neslēdza.

Atbildēt uz šo ziņu
lavrix

130 ziņas

PM

dzd: "
Ja samainīja arī kārbas bloku, tad visticamāk nav atbilstoš pec kodiem, vai nav veikts pilns kārbas bloka atjauninājums.. Protams visa bēda var būt arī vados..
Varu ieteikt Rīgā labu voyager elektro meistaru, ja interesē uzraksti pm.
"

Publiski nevēlies ieteikt? ;)

Atbildēt uz šo ziņu
laaga

58 ziņas

PM

Sveiki! Gribu atslegt CGV 2.8crd to silditaju kas duc apaksa. Jautajums - vai to drikst darit un ja jaa - tad vai ir drosinatajs kas atbild tikai par to, kuru varetu nahrenizet, vai jaiejaucas kirurgiski? Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Atvieno pelēko štekeri, pie labā stakana un nedarbosies autonomka. No rītiem drusku ilgāk sils dzinējs...

Atbildēt uz šo ziņu
laaga

58 ziņas

PM

ibiodizels: "Atvieno pelēko štekeri, pie labā stakana un nedarbosies autonomka. No rītiem drusku ilgāk sils dzinējs... "

Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Elektronika
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online