Forums » Tehniski jautājumi » Kruīza controle
| Kruīza controle ( 1098 ) | |
|
dzd
|
2019-01-27 18:51:04 Nu tad man arī ir jums āķigs jautājums par kruīza kontroli kuru pagaidām vēl neesmu atkodis. |
|
dzd
|
2019-01-27 18:55:02 Bodi bloks arī pārbaudits, tika piesprausts ar tieši tādu pašu kodu.. |
|
cezap
|
2019-01-27 19:21:58 "Nu tad man arī ir jums āķigs jautājums par kruīza kontroli kuru pagaidām vēl neesmu atkodis. Ar skaneri to var gan ieslēgt, gan izslēgt. Pārbaudi vai ir aktivizēts Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007 |
|
dzd
|
2019-01-27 19:51:45 " Datos parādās, ja nebūtu aktīvs tad droši ka nevarētu manuāli pie 1 un 3 pin ar vadiņu palaist. Bet par tavu variantu pārbaudīšu rit velreiz. |
|
Tigeris
|
2019-01-28 10:50:33 " Sistēma nav ne tuvu tik vienkārša ,kā pirmajā bridi škiet..,ar vadiņu viennozimigi nesanāks! Kruiza kontroles pogām stūrē ir tā saucamā MUX sistēma-proti, ka d viena un ta pati līnija ar pogām tiek īsināta caur dažada lieluma pretestībām.Kompis atzpazist attiecigā pogas prestestību un veic attiecigu darbību. Pec lidziga principa strada arī konsoles pogas, pakaļejā vāka sledzis utt. Pretestības parametri, ar kadu kura poga strāda, gan jau ir atrodami dziļak parokoties servisa manuāli,vai ieguglējot. Te ir fragmens no manuāļa >>>>> "The speed control system has five separate resistive switches that provide a single multiplexed (MUX) voltage inputs to the PCM.The switch names are: ON, OFF, SET, COAST, RESUME, ACCEL, TAPUP, COAST, and CANCEL. Based on conditions when the buttons are pushed (and released), the five voltage ranges provided to the PCM result in the following functions: ON, OFF, SET, COAST, RESUME, ACCEL, TAP-UP, TAP-DOWN, COAST, and CANCEL.Refer to the Speed Control Section for more information ...." |
|
dzd
|
2019-01-28 14:34:35 Paldies.. meklējam. |
|
dzd
|
2019-01-28 21:22:19 " Par to kā tās sistēmas strādā to visu es zinu.. Tāpēc arī minēju sakumā kas ir pārbaudīts.. |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Kruīza controle