Kruīza controle » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kruīza controle

Lapas: [1]
Kruīza controle ( 1098 )
dzd

67 ziņas

PM

Nu tad man arī ir jums āķigs jautājums par kruīza kontroli kuru pagaidām vēl neesmu atkodis.
Lieta ļoti vienkārša- neieslēdzas indikātors.
Auto- Chrysler Town Cantry AWD 2001.gads 3.8i
1.pogas pārbaudītas ( vairāk kārtīgi un tāpat lente)
2. Stūres lente pārbaudīta
3.vadu pīnes pārbaudītas
4. Spriegumi salīdzināti ar tādu pašu auto kam viss darbojās.
Pieslēdzot kompi atsevišķi kļūdu nav, bet dzīvos datos s/c of uz ko poga neareģē..
Pie lentes pienākošo kontaktu atņemot un palaižot manuāli ar vadiņu 1 un 3 pina kontaktā kruize ieslēdzas, viss liecina par lentu vai pogām, bet tās darbojas 100%
Ko esmu palaidis garām???

Atbildēt uz šo ziņu
dzd

67 ziņas

PM

Bodi bloks arī pārbaudits, tika piesprausts ar tieši tādu pašu kodu..

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

dzd: "Nu tad man arī ir jums āķigs jautājums par kruīza kontroli kuru pagaidām vēl neesmu atkodis.
Lieta ļoti vienkārša- neieslēdzas indikātors.
Auto- Chrysler Town Cantry AWD 2001.gads 3.8i
1.pogas pārbaudītas ( vairāk kārtīgi un tāpat lente)
2. Stūres lente pārbaudīta
3.vadu pīnes pārbaudītas
4. Spriegumi salīdzināti ar tādu pašu auto kam viss darbojās.
Pieslēdzot kompi atsevišķi kļūdu nav, bet dzīvos datos s/c of uz ko poga neareģē..
Pie lentes pienākošo kontaktu atņemot un palaižot manuāli ar vadiņu 1 un 3 pina kontaktā kruize ieslēdzas, viss liecina par lentu vai pogām, bet tās darbojas 100%
Ko esmu palaidis garām???
"

Ar skaneri to var gan ieslēgt, gan izslēgt. Pārbaudi vai ir aktivizēts

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

dzd

67 ziņas

PM

cezap: "
Ar skaneri to var gan ieslēgt, gan izslēgt. Pārbaudi vai ir aktivizēts
"

Datos parādās, ja nebūtu aktīvs tad droši ka nevarētu manuāli pie 1 un 3 pin ar vadiņu palaist.
Bet par tavu variantu pārbaudīšu rit velreiz.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

dzd: "
Datos parādās, ja nebūtu aktīvs tad droši ka nevarētu manuāli pie 1 un 3 pin ar vadiņu palaist.
Bet par tavu variantu pārbaudīšu rit velreiz.
"

Sistēma nav ne tuvu tik vienkārša ,kā pirmajā bridi škiet..,ar vadiņu viennozimigi nesanāks!
Kruiza kontroles pogām stūrē ir tā saucamā MUX sistēma-proti, ka d viena un ta pati līnija ar pogām
tiek īsināta caur dažada lieluma pretestībām.Kompis atzpazist attiecigā pogas prestestību un veic
attiecigu darbību. Pec lidziga principa strada arī konsoles pogas, pakaļejā vāka sledzis utt.
Pretestības parametri, ar kadu kura poga strāda, gan jau ir atrodami dziļak parokoties
servisa manuāli,vai ieguglējot. Te ir fragmens no manuāļa
>>>>>
"The speed control system has five separate resistive switches that provide a single multiplexed
(MUX) voltage inputs to the PCM.The switch names are: ON, OFF, SET, COAST, RESUME, ACCEL, TAPUP,
COAST, and CANCEL. Based on conditions when the buttons are pushed (and released), the five voltage
ranges provided to the PCM result in the following functions: ON, OFF, SET, COAST, RESUME,
ACCEL, TAP-UP, TAP-DOWN, COAST, and CANCEL.Refer to the Speed Control Section for more
information ...."

Atbildēt uz šo ziņu
dzd

67 ziņas

PM

Paldies.. meklējam.

Atbildēt uz šo ziņu
dzd

67 ziņas

PM

Tigeris: "
Sistēma nav ne tuvu tik vienkārša ,kā pirmajā bridi škiet..,ar vadiņu viennozimigi nesanāks!
Kruiza kontroles pogām stūrē ir tā saucamā MUX sistēma-proti, ka d viena un ta pati līnija ar pogām
tiek īsināta caur dažada lieluma pretestībām.Kompis atzpazist attiecigā pogas prestestību un veic
attiecigu darbību. Pec lidziga principa strada arī konsoles pogas, pakaļejā vāka sledzis utt.
Pretestības parametri, ar kadu kura poga strāda, gan jau ir atrodami dziļak parokoties
servisa manuāli,vai ieguglējot. Te ir fragmens no manuāļa
>>>>>
"The speed control system has five separate resistive switches that provide a single multiplexed
(MUX) voltage inputs to the PCM.The switch names are: ON, OFF, SET, COAST, RESUME, ACCEL, TAPUP,
COAST, and CANCEL. Based on conditions when the buttons are pushed (and released), the five voltage
ranges provided to the PCM result in the following functions: ON, OFF, SET, COAST, RESUME,
ACCEL, TAP-UP, TAP-DOWN, COAST, and CANCEL.Refer to the Speed Control Section for more
information ...."
"

Par to kā tās sistēmas strādā to visu es zinu.. Tāpēc arī minēju sakumā kas ir pārbaudīts..
Visam auto ir elektro instalācija pārvilkta,Tā teikt pilna auto restaurācīja! vienigi pagaidām nav skaidrs ko esmu palaidis garām ar kruiza kontroli..
Kad tikšu galā vel ar salona tapsējumiem, tad iemetīšu arī kādu foto..

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Kruīza controle
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online