Slāpst motors » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Slāpst motors

Lapas: [1]
Slāpst motors ( 2719 )
Normunds

94 ziņas

PM

Sveicināti!
Ir parādījusies tāda lieta, ka braucot noņemot kāju no gāzes pedāļa motors noslāpst. Šī parādība nav katru reizi, bet gadās pašās nevajadzīgajās situācijās, kad jānogriežas vai jāapstājas. Slāpšana vēl vairāk pastiprinās kad ieslēdz kondišku. Liekās ka negrib strādāt tukšgaitā, it kā aptrūkstās degviela. Uzreiz piestartēt arī neizdods, it kā pielec bet nespēj uzņemt apgriezienus. Pielaist izdods ja īstajā brīdī uzspiež uz gāzes pedāļa. Pagaidot kādu laiciņu pielec uz sitiena.
Vai kāds varētu izskaidrot šo nebūšanu? Varbūt ir iespēja kaut kur uztaisīt diagnostiku?
Jau iepriekš pateicos. Tusiņš arī klāt, bet....

Atbildēt uz šo ziņu
Normunds

94 ziņas

PM

Tā mašīnīte kura slāpst nost ir Chrysler Grand Voyager 95.g 3,3 +gāze

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

droši,ka vainīgs tukšgaitas apgriezienu regulators.Forumā man liekas bija skatīts šis jautājums.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Jurčiks

445 ziņas

PM

[quote]droši,ka vainīgs tukšgaitas apgriezienu regulators.Forumā man liekas bija skatīts šis jautājums."
Man bij kaut kas līdzīgs,nomainīju tukšgaitas regulatoru un lieta darīta, nopirku to Ogrē pie Oskara pa 10ls.
Cik saprotu braucot ar gāzi tas mēdz aiziet ciet,jo tur kur ir jāplūst gaisam, tur plūst gāze un ar laiku tur atstāj eļlainu kondensātu.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Normunds

94 ziņas

PM

Kur tas tukšgaitas vārsts atrodas?
Izmeklējos un nevaru atrast kur bija rakstīts par kļudu kodu nolasīšanu, pareizāk sakot neatceros kā to pareizā secībā darīt.

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Te būs par kodiem:
http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtopic.php?t=67&start=0

Tukšgaitas varsts ir zem zem trubas kas nāk no gaisa filtra uz motoru, tur kur beidzas gumijas truba un sākas jau bleķa daļa, pie viņa pienāk štekeris ar trīs(ja nemaldos)vadiem.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Slāpst motors
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online