Skaļruņi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Skaļruņi

Lapas: 1 [2] 3
Skaļruņi ( 2811 )
Mikelisktm

6 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

Ezis2: "Kada jega ? kads veel CD ? taa ir nevis vesture bet aizvesture maneja 7 colu Kinas multimedija pa 100 eram no maija menesa skan un skan labi , neatpaliek no tiem aizvcesturiskajiem mafoniem."
man mazs lūgums, vari nomērīt savam auto strāvas patēriņu miera stāvoklī? Ieliku dēla auto tādu ķīnas brīnumu, viss strādā labi un apmierina, izņemot atmiņas strāvu, nežēlīgi par lielu-0,5A, nācās pārvienot caur atslēgu, un pēc katras iedarbināšanas uzstādījumi jāliek pa jaunu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

cezap

211 ziņas

PM

munds: " man mazs lūgums, vari nomērīt savam auto strāvas patēriņu miera stāvoklī? Ieliku dēla auto tādu ķīnas brīnumu, viss strādā labi un apmierina, izņemot atmiņas strāvu, nežēlīgi par lielu-0,5A, nācās pārvienot caur atslēgu, un pēc katras iedarbināšanas uzstādījumi jāliek pa jaunu. "

Gadijuma nessi sajaucis vadus? Atmiņas vads dzeltenā krāsa

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

munds

477 ziņas

PM

cezap: "
Gadijuma nessi sajaucis vadus? Atmiņas vads dzeltenā krāsa
"
nē, ar vadiem viss kārtībā.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

InsekC

377 ziņas

PM

munds: " nē, ar vadiem viss kārtībā."

Nu nevar būt, ka atmiņa tik daudz tērē. Man auto Android radio aizmigušā stāvoklī dažus mA ēd.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

munds

477 ziņas

PM

InsekC: "

Nu nevar būt, ka atmiņa tik daudz tērē. Man auto Android radio aizmigušā stāvoklī dažus mA ēd."

diemžēl tā ir, ķīnietis kaut ko ne tā būs salodējis.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Dimitil

652 ziņas

PM

Ezis2: "Kada jega ? kads veel CD ? taa ir nevis vesture bet aizvesture maneja 7 colu Kinas multimedija pa 100 eram no maija menesa skan un skan labi , neatpaliek no tiem aizvcesturiskajiem mafoniem."

Vai tiešām skaņa laba?
Visu laiku gribu samainīt oriģinālo uz androidu. Bail zaudēt skaņas kvalitāti. Un nevar saprast cik labi ķīnietis strādās pāri ar iebūvētiem oriģināliem pastiprinātājiem???

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Dimitil: "
Vai tiešām skaņa laba?
Visu laiku gribu samainīt oriģinālo uz androidu. Bail zaudēt skaņas kvalitāti. Un nevar saprast cik labi ķīnietis strādās pāri ar iebūvētiem oriģināliem pastiprinātājiem???
"
Es nav melomans bet es atsciribu no oem nedzirdu. iespejams ka pat labaka jo ir daudz vairak regulesanas iespejas , oem vados nedariju apsaluti neko !kinas magim diemzel nav pieejama pareja pa taisno uz chrysler stekeri tapec es uzsutiju uzreiz atsevisci chrysler oem stekeri salodeju ar chainas saspraudu vis vislabakais ka pat vadu krasas chryslera ar kiniesa stekeriem sapaseja vajadzibas gadijuma varu mierigi atpakal oem magi ielikt.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Skaļruņi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online