Skaļruņi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Skaļruņi

Lapas: [1] 2 3
Skaļruņi ( 2812 )
Mellais 87

1 ziņas

PM

Sveiki. Pielaižot mašīnu radio paskan 10 sekundes un pēc tam pazūd skana(radio darbojas), kas varētu būt tam par iemeslu. 2007g Grands

Atbildēt uz šo ziņu
AnsisR

67 ziņas

PM

Mellais: "Sveiki. Pielaižot mašīnu radio paskan 10 sekundes un pēc tam pazūd skana(radio darbojas), kas varētu būt tam par iemeslu. 2007g Grands"

Diskus spēlē?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

izklausās pēc tā, ka atslēdzas barošana skaļruņu pastiprinātājam. vai arī tas ir bojāts. jamam šķiet bija svas relejs drošinātāju kastē, bet precīzi neatceros.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

AnsisR

67 ziņas

PM

Man bija tā, ka radio zuda skaņa, vairāk neskanēja nekā skanēja, bet no CD spēlējot viss gāja.
Vaina bija pašā magnetolā. Lieki piebilst, ka neviens man viņu neņēmās remontēt.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

AnsisR: "Man bija tā, ka radio zuda skaņa, vairāk neskanēja nekā skanēja, bet no CD spēlējot viss gāja.
Vaina bija pašā magnetolā. Lieki piebilst, ka neviens man viņu neņēmās remontēt.
"
parasto ar zaļiem cipariem tiršam nav jēgas remontet. Viņas ap 30-40 eur maksā. Ja ar ekrānu, tad jēga jau ir. Oar to prasa ap 130-150

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

Kada jega ? kads veel CD ? taa ir nevis vesture bet aizvesture maneja 7 colu Kinas multimedija pa 100 eram no maija menesa skan un skan labi , neatpaliek no tiem aizvcesturiskajiem mafoniem.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Mikelisktm

6 ziņas

PM

Man ta pati vaina bija nu vairs neskan vispar vai kads zin kura vieta atrodas pastiprinatajs 2006 voyager

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

Mikelisktm: "Man ta pati vaina bija nu vairs neskan vispar vai kads zin kura vieta atrodas pastiprinatajs 2006 voyager"

salonā.pie labā aizmugures riteņa arkas.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Skaļruņi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online