Turbīna Voyager 2.5TD, 93.g. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Turbīna Voyager 2.5TD, 93.g.

Lapas: [1] 2 3 4
Turbīna Voyager 2.5TD, 93.g. ( 10204 )
Al

15 ziņas

PM

Sveiki.
Man bija problēmas ar turbīnu, nācās restaurēt, sanāca ļoti dārgi, bet ne par to es tagad gribēju runāt.
Sazvanīju to kantori, kas šei forumā tika pieminēts tagad no Brīvības pārcēlušies uz Maskavas ielu un viņi saremontēja, viss izņemot korpuss jauns - 305Ls (!)
Saliku visu kopā, liekas ka pareizi, bet pie apgriezieniem dūmo vienalga, protams ne tik daudz, un liekas, ka neslēdzas iekšā. Kas varētu būt par vainu? Vai nepareizi esmu pieslēdzis, vai kaut kā regulējas, vai ir kādi citi knifi? Vienvārd sakot, lūdzu palīdziet tikt skaidrībā. Ar gredzeniem ir viss kārtībā. Vai ja turbīna ir kārtībā, eļļa var tikt dzīta uz izpūtēju? varbū ir vēl kas jāpārbauda?
Būšu pateicīgs par noderīgiem padomiem.

Atbildēt uz šo ziņu
martins765

88 ziņas

PM

Megini iztirit culeru un trubas.Varbut pilns ar ellu ?Man reiz ieteica skalot ar "krotu,nonem,pielejpaslenka un pec 10 min skalo ara.Servi kur taisiya vajadzetu but turbinai parbauditai uz stenda un noreguletai.Varbut visa ella nav izkarsusi vel no trubas?Pec smakas juti kas ir.

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Ja neesi noņemis un iztirijs interkulera radiatoru, tad 100 % ka eļļa nak no viņa. Iesaku noņemt viņu nost un ritīgi paskalot ar karsto udeni. Galvenais lai pēc skalošanas tam iekša nepaliek udens! Ari no izpūteja eļļa ne uzreiz izdegs, tapēc kadu laiku dumos!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Al

15 ziņas

PM

Paldies par padomu. Par interkūleru nemaz nepadomāju, tuvākajā laikā ķeršos klāt. Tā kā ar dūmošanu liekas vajadzētu būt skaidrs. Ceru ka turbīna saremontēta kā nākas. Nedaudz izbraucu 20 km un liekas, ka eļļa palikusi mazāk. Kas var būt par vainu? Apakšā nepil, turbīna svaiga, gredzeni kārtībā, vārstu gumijas šitam nav. Vai ir vēl kāda iespēja zust eļļai? Bet kāpēc turbīna neslēdzas iekšā, interkūlera dēļ? Vai turbīnai ir jābūt savienotai ar vārstu (kas virs turbīnas) caur šļūtenīti vai kā citādi? Man nav tuvumā neviena Voyagera kur apskatīt kā ir citiem.

Atbildēt uz šo ziņu
martins765

88 ziņas

PM

Slaucinai yabut noteikti pievienotai,ta attaisa turbina klapiti pie lielakiem abgriezieniem.Manejais voyis dumoya vismaz 200km kamer ella izdega no trubas.Ellu ar noteikti vajag nomainit jo parasti sudigas ellas vainas del noklajas turbina.

Atbildēt uz šo ziņu
Al

15 ziņas

PM

Sveiki, es te vēl ar turbīnu ņemos. Man uzradās vēl viens jautājums.
Kam domāta tā truba, kas iet no vārstu vāka uz sēnei līdzīgu plasmasas verķi, laikam kaut kāds filtrs un pēc tam uz trubu pirms turbīnas spārniņiem. Vai caur šo trubu nevar tikt turbīnā eļļa? Kam vispār šis savienojums ir vajadzīgs?

Atbildēt uz šo ziņu
Al

15 ziņas

PM

Vēl joprojām nesaprotu kāpēc turbīna negrib slēgties, it kā viss ir kārtībā.
Vai tiešām nevienam nav nekādas idejas? Nekur aizbraukt nevaru beidzas TA, gribu savest visu kārtībā, lai izietu TA.

Atbildēt uz šo ziņu
austrisvoy

109 ziņas

PM

Tas sēnei līdzīgais draņķis ir domāts ekoloģijai. Pie lieliem apgriezieniem viņš otreiz palaiž izplūdes gāzes ieplūdes kolektorā. Var arī viņu noglušīt ja viņš neveras ciet tad briesmīgi dūmo.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.5 TD 96

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Turbīna Voyager 2.5TD, 93.g.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online