Tehniskā apskate un sēdvietu skaits » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate un sēdvietu skaits

Lapas: 1 [2]
Tehniskā apskate un sēdvietu skaits ( 5277 )
roliss

181 ziņas

PM

Man liekas, ka ar tām krāsām ir tā - "sugubo licnoje mnenije", jo kad savu dodge reģistrēju Bauskas ielā izcelsmes dokumentā no amerikas color bija ierakstīta "blue", leišu muitas dokumentā nezin kāpēc bija zaļa, un tehniskajā pasē pēc savstarpējām pārrunām ar inspektoru tika ierakstīta zaļa. Pirms tam man bija mazda, kurai pasē bija rakstīta zaļa toņmaiņas, bet nu man gan likās ka tonis ir nemainīgi zaļš, tākā iespējams lielu lomu spēlē "cilvēciskais faktors"

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

Pakaļējam beņķim virs 2000 eiropas versijā vidējā vieta ir aprīkota ar 3punktu jostu.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Anonymous user

3652 ziņas

PM

teh. pasē rakstīts ka grands, ka 7 vietas un ka melns viss atbilst patiesībai Pēdējā beņķī divas 3-punktu jostas un viena 2-punktu. Auto - 2000. gada, Eiropas variants

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

GAZ M-21 vispār nebija drošības jostas, bet tas nenozīmē, kā ar to mašīnu nedrikst braukt! Kada viņa ir, tada ir!
Jaunam mašinam, kuras nebija regisrtrētas eiropa, var meklēt kašķus un izdomat visādus brīnumus, bet tam kuras jau ir pieregistrētas, vis notiek pēc registracijas dokumentiem.
Cita lieta, ja tie dokumenti nav pareizi, bet vienalga jūsu mašinai nevar izvirzīt prassibas ka pie pirmas registracijas jaunam auto!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

V8

91 ziņas

PM

wizard"]Otro: "

vieglajiem auto un visiem, kas ir šajā kategorijā, otra krāsa skaitās virs 25cm plata josla vai joslu kopums (piem 2x15cm)....
pa durvīm dzirdēts daudz kas...atkarīgs no inspektora tehnisko zināšanu līmeņa, bet ir gadījumi, ka durvis var 2x atvērt...vispirms ārējo apšuvumu un tad iekšējo - tas nu gan pa traku...

Atbildēt uz šo ziņu
ervinss

50 ziņas

PM

Manam voyim vispār nav rakstīts vietu skaits, bet gan vieglais pasažieru. Es domāju ka tas ir ļoti pareizi jo varbūt rīt es ņemšu vienu rindu ārā un vedīšu kravu,un pa ceļam iebraukšu apskatē.Bet tā nelaime ka tie vīriņi apskatēs lielāko ties atrodās lai mūs izčakarētu par kaut kādām stulbībām.Sakarā ar sēdekļiem manam paziņam tā sanāca apskatē-Tukumā.

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Biju šodien uz CSDD, izlaboja man sēdvietu skaitu uz 7 un otru krāsu arī ierakstīja, beigās pat naudu nepaņēma, bet mēģinājums bija , ja nebūtu iebildis, būtu piķi paņēmuši bez sirdsapziņas pārmetumiem.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

wizard

654 ziņas

PM

Vis ir labs, kas labi beidzas!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate un sēdvietu skaits
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online