Tehniskā apskate un sēdvietu skaits » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate un sēdvietu skaits

Lapas: [1] 2
Tehniskā apskate un sēdvietu skaits ( 5276 )
Jurčiks

445 ziņas

PM

Seiki !
Izstāstiet man lūdzu cik sēdvietas ir ierakstītas jūsu auto reģistrācijas apliecībā un cik sēdvietas ir reāli ?!

Es šorīt biju thniskajā apskatē, Ogrē,kur man paziņo ka man esot viena sēdvieta par daudz,reģistrācijas apliecībā ,lūk,esot ierakstīts ka tās ir tikai sešas :mrgreen: :twisted:
Man pirmajā rindā ir divi beņķi(protams),otrajā rindā - divi atsevišķi beņķi,trešajā rindā platais beņķis ar trīs "podgalovņikiem" un drošības jostu vidējam pasažierim, kopā septiņas sēdvietas, bet pirmo reizi reģistrējot Latvijā pie numuru salīdzināšanas kādam sagribējās ierakstīt nez kapēc ka tās ir tikai sešas :shock: , es tam nepievēršot uzmanību divus gadus pēc kārtas izeju tehnisko apskati, bet šoreiz trāpos pie ļoti acīga inspektora,gods viņam un slava, kurš gan pēc konsultācijam ar kolēģiem izlaiž mani cauri, un brīdina lai uz nākamo apskati vienu no vidējiem beņkiem izņemu ārā, tad viss būšot pareizi !Liekas ka drīz par tādām lietām mūsu sakārtotajā valstī neviens vairs nebrīnīsies :evil:
Interesantākais bij tas ka aiz manis iebrauca nākamais stulbuma upuris"TOWN&COUNTRY"kuram pasē bij ierakstītas 7 sēdvietas,bet pakaļējam(platajam) beņķim nebij vidējais galvas balsts un drošības josta vidējam pasažierim,tas pats inspektors pazinoja ka tas ir divvietīgs beņķis un viņam faktiski ir tikai sešas sēdvietas, nezinu kā nelaimes brālim tā prāta p****** beidzās , bet dzirdēju ka grasās viņu sūtīt uz numuru salīdzinašanu un teh.pases maiņu :?
Pastāstiet vai kādam ir līdzīgi gajis, varbūt tā notiek tikai Ogres republikā,pirms kāda laika biju sacis apskati iet Ogre, jo likās ka te mazāk piekasās, varbūt ieradumi būs jāmaina.

P.S. Vel man tika pateikts ka man teh.pasē ir jābūt ierakstītām divām krāsām, jo daļu durvju klāj pelēka plastmasa.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Dundurs

192 ziņas

PM

Ja tev pie 7 sēdvietām ir ierakstītas 6, tad jāmaina pase un jāpastāv uz savu. TC gadījumā varēja pasūtīt to inspektoru burkānus paraut. Galvas balsts nav noteicošais sēdvietu skaitā, bet drošibas josta tur noteikti bija (Ja nu vienīgi norauta)!

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

wizard

654 ziņas

PM

Otro krasu ieraksta ja viņas daudzums ir ap 30 % no kopējas virsmas.
Dekoratīvie moldingi tajā skaita neiet.
Rīgā arī notiek visādi brīnumi. Man inspektors ar lielam apaļām acīm pateica, ka manā auto durvīs izrūsēja caurums, uz ko, protams, dabūja atbildi, kā durvis nav nesoša konstrukcija (slieksnis, lonžerons).

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Zuris

1249 ziņas

PM

Virs 2000g autiņiem no ASV trešajā rindā vidējam pasažierim ir divpunktu drošibas josta(ap jostu),attiecīgi neatbist drošības prasībām autiņiem virs 2000g.Lai sertificētu Latvijā šo auto,vienkāršāk ir noņemt vidējo jostu un uzrādīt 6 sēdvietas.Vēlak mainot sēdekļus,vai jostas,izlien šādi gadījumi.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

TDI

215 ziņas

PM

Es ,ar 98 gada 6vietiigo CV, ierados uz skati bez 1 pakaljas benkja ( vispaar reti vinju tur liku ) un neviens TA amplis man nepiejaajaas . Vienk iznjem pak.benjkji pirms apskates un viss .
P.S. a par to sertificesanu ne taadi vien pigori ir dzirdeeti

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

eziz

137 ziņas

PM

[quote="Jurčiks"]Šeit gan ir runa par auto līdz 2000gadam.
Bet vai tad pakaļējam beņķim mēdz būt trīs trīspunktu jostas ? :shock:
Tas tā, man vairāk interesē cik vietas citiem ir norādītas teh. pasēs, mašīnām līdz 2000. gadam, padalieties lūdzu ar informāciju ![/quot

man csdd sakara notiek dazhaadas jautriibas... izskatas, ka var noiet greizi beigubeigaas:

1. man auto ir grands, bet pasee noraadiits tas nav... peec apdroshinaataaju un citas informaacijas, tie ir divi tomeer dazhadi auto..
2. noraadiitas ir 7 vietas
3. auto ir sameera peleekaa kraasa, bet pasee pie kraasas ir noraadiits - violeta tonjmainjas...

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

Jurčiks

445 ziņas

PM

Šeit gan ir runa par auto līdz 2000gadam.
Bet vai tad pakaļējam beņķim mēdz būt trīs trīspunktu jostas ? :shock:
Tas tā, man vairāk interesē cik vietas citiem ir norādītas teh. pasēs, mašīnām līdz 2000. gadam, padalieties lūdzu ar informāciju !

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

garais

30 ziņas

PM

Man arī it kā ir pelēkā krāsā, bet teh pasē rakstīts - brūna toņmaiņas
Kaut gan ja stipri pacenšās un skatās saulainā laikā pareizā lenķī var noķert gan brūno gan zaļo toni

Atbildēt uz šo ziņu

Lancia Voyager 2.8D 2011

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate un sēdvietu skaits
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online