intresanta cikstesana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » intresanta cikstesana

Lapas: [1]
intresanta cikstesana ( 2664 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Manam auto (Dodge Grand Caravan 1997.g.), čikst kad kustina (šupina) attaisot vaditaja un pasaziera durvis, bet cikst baigi nepatikami un baigi dobja dzelzs skana. Bet ja paej prieksa pasupinat tad tadas skanas nav.

Reizem kad brauc tad tads ka klaudziens ir, bet reti (krustojumos, kad asak pa bremzi uzmet). Pacelu uz pacelaja un ne ka neatrada kas butu beigts.

Varbut kads var ieteikt kadu risinajumu.....????

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man bija tāda kā sienāža sisināšana, arī ik pa brīdim. Vainīgais bija amartizatora augšējais balsts!

Atbildēt uz šo ziņu
roliss

181 ziņas

PM

Varbūt aizmugures lagās ir ieķēries akmetiņš vai, kas cits

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Ir gadījies ka zaldātiņš,apora vai stūres stienis nekustas,bet dod baigo čīkstēšanu :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Stures pirkstu mainiju, kad gaju tehnisko apskati (apmeram divi menesi atpakal) aizradija, ka svaks esot, bet par parejo ritoso pilnigi neko neteica.

Man aizdomas krit uz stabilizatora stiena buksem, kas skruvejas pie kuzava, jo vienreiz blakussedošais teica, ka klaudzona jutama pie kajam. Tur it ka ne ka cita nevaretu but.... Un pacelot uz "padjomnika" pakustinot to stieni pa vidu, cikst ari vins, ka veci zirga rati (bet tikai sausa laikā). PAMEGINASU nomainit tas bukses un tad skatis talak.

Ka tas bukses mainas? Vinas jabaz cauri stiena galam vai vinas uzbazmas (tad tikai tas griezums uz augsu vai uz leju)??????

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Man chiiksteeja zaldaatinsh, stienja buksees ir iegriezums, taa ka var mieriigi uzmaukt!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Bet zaldatinu varbut bus ari janonem un japarbauda!!!!

Atbildēt uz šo ziņu
kirils33

76 ziņas

PM

Arturs: "Bet zaldatinu varbut bus ari janonem un japarbauda!!!!"

Pie mums sauc par Siseņa kāju

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » intresanta cikstesana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online