piekabes vilkšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » piekabes vilkšana

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6
piekabes vilkšana ( 11739 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja nemaldos, max masa bija 1600kg. vakarā apskatīšos lietotāja rokasgrāmatā.

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

Big-L"]hello...!!!!: "

Ja veinreiz pamēģināsi, citu auto negribēsi. Āķis lūpā bija, kad čoms iedeva pabraukt ar 3.3 96. gada. Tad nopirku 2.5 td 97.gada. Nobraucu 3.5 gadus, un tagad vizinos ar 01.gada 3.8 v6 AWD. Citus autiņus man vairs nepiedāvājiet

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

juris

429 ziņas

PM

runa jau iet par piekabes vilkšanu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Normunds

94 ziņas

PM

Atgriežamies pie īstās tēmas par piekabes vilkšanu. Nācās pašam vilkt treileri tepat pa kurzemes pusi kur nu baigo kalnu nav. Sākumā braucu ar D robu. Ievērojot satiksmes noteikumus un braucot ne ātrāk kā 80km/h jutu ka kārba lāgā nevar saprast kā slēgties, tad 4 robs, kā līkums vai neliels kalniņš tā 3 robs. Visu laiku lēkā turp, šurp. Tāda raustīšanās, man nepatika. Man autiņam ir poga OLD on/ of (kaut, kā tā uz viņas rakstīts). Tad nu vēlāk braucu nospiežot šo pogu un auto ripoja daudz mierīgāk, vienmērīgāk. Ātrumi slēdzās vēlāk, tākā nedaudz pastiepjot un tālāk par 3 robu neslēdzās. Gandrīz vai nevarēja just ka kaut ko velku. Īsti nezinu kāda ir starpība starp 3robu un šo pogu. Pieļauju, braucot ar 3 kārba tālāk neslēdzās, bet ar šo pogu pie lielākiem apgriezieniem kārba tomēr pārslēdzās uz 4 robu.

Chrysler Grand Voyager 95g. 3.3+gāze

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Bija tāda šaize un variantu citu nekādu: vakar ar savu automātu dabūju vilkt citu tādu pašu mazo kā mans (tik CV manuālā kārba) ~100 km. Ieliku nevis ":D" robā bet "3" un uz 60-70 km/h :wink:
Tad viņš tā nelēkā pa ātrumiem.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

nu ko lai saka, auto loti smuks, p.s. gaidiet jaunu biedru peec 6meneshiem... ;) bet droshivien vispratigakais ir njemt manualo karbu... ;)

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Praatiigaakais ir njemt automaatu

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kvatra"]Praatiigaakais: "

kadel tu ta doma......!?

Atbildēt uz šo ziņu