piekabes vilkšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » piekabes vilkšana

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6
piekabes vilkšana ( 11741 )
Jurčiks

445 ziņas

PM

Dundurs"]Jurčik,: "
Es nesaprotu kā režīms "L" palīdz braucot pa dubļiem vai sniegu .
No ipriekš runātā izriet ka braucot pie noteikta ātruma, "L" režīmā būs lielāki apgriezieni jo kārba vēl nebūs pārslēgusies uz nākamo pārnesumu, līdz ar to ,manā izpratnē, ir lielāka varbūtība riteņiem izspolēt,kas nav vēlams ja mēs gribam veiksmīgi izkļūtt no dubļiem.
Es meklēju analoģiju ar manuālo kārbu,bet braucot ar to šādos apstākļos cenšas ātrāk pārslēgt pārnesumu,neļaujot motoram uzņemt lielus apgrīezienus.
Palabojiet mani ja es kļūdos

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Dundurs

192 ziņas

PM

Nu tapēc jau ir forumi

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

Dundurs

192 ziņas

PM

Laikam beidzot sapratu jūsu domu gājienu

Tātad situācija - esam dubļos un tālāk nekā. Mums ir paveicies ir stūmēji, bet bēda - tie nespēj tās 2.5t no tiem dubļiem izstumt. Nu nekā nesanāk, jāpalīdz ar autiņa paša spēkiem. Bez apdomas liekam D un dodam uz gāzi. Bet nekā - veči stumj, bet auto riteņi izspolē, bet uzreiz no mēsliem ārā netiekam. Paliekam nervozāki. Paspiežam gāzīti vairāk un te sākas - apgriezieni pieaug un kārba sāk slēgalēties. Esam dzirdējuši, ka šādās situācijās auto ir jāiešūpo un ņemamies to darīt. Bet diemžēl neesam datori un nespējam noķert brīdi lai kārba neslēgtos uz augšu. Tā dračījam turpu šurpu, beigās tomēr droši vien ka izkārpīsimies. Bet kārba ar īsiem rāvieniem nepārtraukti būs slēgusies. Vai tas bija vajadzīgs? Te nu palīgā nāk L, kas to slēgšanos ierobežo. Varam šūpot auto uz priekšu un atpakaļ, bet kārba kā stāv 1. robā tā stāv. Un te notiek brīnums auto izraujas un panesas uz priekšu. Motors iegaudojas, apgriezieni aug, bet kompis neguļ, tas glābšanas nolūkos iemet tai otrajā. Tad noreaģējam arī mēs apstājamies, savācam stūmējus un liekam 3 vai D un laimīgi braucam tālāk.

Ja stūmēju nav un ir drosme - liekam L un kāpjam ārā. Stumjam paši. Ja izdodas izstumt, tad auto tāpat nekur neaizbrauks - paspēsim iekāpt un apturēt. Ar šo metodi gan neieteiktu aizrauties

Nu citādi nemāku apskaidrot , sorry

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

Jurčiks

445 ziņas

PM

Ir OK
Man ar sāk pielekt jūsu domu gājiens.
Nemaz neaizdomājos par to ka tieši kārbai saudzējošāks režīms būtu"L"
Laikam pārāk ilgi nobraucu ar mehanisko kārbu

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

mims

129 ziņas

PM

nu re, un visas djelas to jau apmēram es gribēju uzzināt tā riktīgāk. bet, ja es braucu ar "D" un priekšā ir stāvs kalns augšup vai lejup, pārslēgt uz "3" vai "L" braucošu laikam nebūtu labi :?:

tas pats tumši zilais 92

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki, kada ir maksimāli pieļaujamā vilksanas masa 1996-1999 Grand Voyagerim...!!? [nolūks autotreileru vilkšana ~ 1600kg] Un ko labāk izvēlēties m vai a kārbu...!?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

hello...!!!! Ludzu palīdziet... Gribu voyageru, bet veel nezinu vai ir veerts...1!!! :oops: :cry: 8)

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

ja tu nezini vai ir vērts, tad nezinu... Vienā foruma rakstā bija minēts- vojadžeris ir kā narkotikas, kad pamēģini grūti atmest... Līdz ar to sekojoša līdzība- ir cilvēki, kas narkotikas neiesāk lietot.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » piekabes vilkšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online