Forums » Tehniski jautājumi » piekabes vilkšana
| piekabes vilkšana ( 11737 ) | |
|
Jurčiks
|
2005-04-27 09:04:02 "" Ir skaidrs Vienkārši frāze bremzēšana ar motoru uzreiz saistās ar manuālo kārbu un pārslēgšanos no augstākā roba uz leju.
GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
|
mims
|
2005-04-27 10:04:36 klau, veči, varbūt tomēr kaut kādu kopsaucēju :?: kā noprotu "3" - nepārslēdzas uz 4-to robu un ir domāts smaguma vilkšanai (tipa mašīnas vai smagas piekabes). bet pa trasi uz "3" uz 80 - 90 km/h takš nebrauks. baigie apgriezieni (man tā liekas). 92 3.3 lielais tumši zilais 3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir |
|
Dundurs
|
2005-04-27 11:04:04 Sasodītais L ir LOW pazeminātais ātrums, lasīt pirmais. Izmanto lai pārvarētu grūti izbraucamus ceļus kur riteņu izspolēšana nav vēlama. Dubļi, sniegs. Esmu izmantojis, lai pats izstumtu savu auto. Ielik L un izkāpju, un pastumju. Uz otro ātrumu šai gadījumā kārba pārslēgsies tikai pie ļoti lieliem apgrizieniem. Amerikāņu auto klubs
|
|
Jurčiks
|
2005-04-27 11:04:40 :? Man liekas ka lieli apgriezieni pirmajā pārnesumā tieši sekmē riteņu izspolēšanu nevis to novērš, tad jau drīzāk "L" ir domāts tādu šķeršļu pārvarēšanai kā stāvs kalns vai kāda baigā smaguma vilkšana. GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
|
Jurčiks
|
2005-04-27 12:04:03 ":? Man liekas ka lieli apgriezieni pirmajā pārnesumā tieši sekmē riteņu izspolēšanu nevis to novērš, tad jau drīzāk "L" ir domāts tādu šķeršļu pārvarēšanai kā stāvs kalns vai kāda baigā smaguma vilkšana." L nesekmē neko izņemot neikārpīšanos dziļāk dubļos. Spolēšanu sekmē neapdomīgs, vai nezinoš autovadītājs, bet kārba mēģina izsargāties no sadegšanas pārslēdzoties augstāk. Sīkākai informācija atveram Lietotāja rokasgrāmatu un izlasam kam katrs ātrum paredzēts. Lai gan es te komentos visus šos gadījumus aprakstīju." [quote]Sasodītais L ir LOW pazeminātais ātrums, lasīt pirmais. Izmanto lai pārvarētu grūti izbraucamus ceļus kur riteņu izspolēšana nav vēlama" Varbūt kāds ZINOŠ autovadītājs paskaidros kā braukšana ar lieliem apgriezieniem pa dubļiem paļīdz tajos neiesēsties vēl dziļāk GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
|
Dundurs
|
2005-04-27 12:04:09 " Amerikāņu auto klubs
|
|
Kvatra
|
2005-04-27 13:04:02 L ir domaats staaviem kritumiem, bremzee ar motoru, graamataa ar tas pats rakstiits, shogad pielietoju kalnos, bremzes vispaar nav vajadziigas, atmet gaazi un pats sabremzeejas un dodot gaazi paarsleedzas uz naakamo aatrumi tikai pie kaut kaadi 5tk apgriezieni! Pa dubljiem ar var pielietot, jo vienkaarshi nepaarsleedzas tik aatri uz naakamo aatrumu |
|
Dundurs
|
2005-04-27 14:04:44 Jurčik, piedodiet, bet es nesaprutu, ko Jūs nesaprotat? Nu kur ir minēts, ka spolēšana palīdz dubļos un, ka būtu jālieto lieli apgriezieni????? Amerikāņu auto klubs
|
| Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 | |
Forums » Tehniski jautājumi » piekabes vilkšana

Otraadaak gan no L uz D!