piekabes vilkšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » piekabes vilkšana

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6
piekabes vilkšana ( 11737 )
Jurčiks

445 ziņas

PM

Kvatra"][quote: "
Kvatra"]Var,: "
Kārbai atrodoties ceturtajā pārnesumā tu taisies štepselēt "L" :shock: :?:
Cik saprotu "L" režīmā kārba nepārslēdzas tālāk par pirmo pārnesumu,var jau būt ka kompis šādā situācijā slēgs pareizos robus.bet es labāk nemēģināšu :twisted:
"

Paarsleedzas gan taalak par pirmo, tikai paarsleegshanaas notiek pie augstiem apgriezieniem , aptuveni pie 5tk! No 4-taa uz L gan nesleedzu Otraadaak gan no L uz D!"

Ir skaidrs Vienkārši frāze bremzēšana ar motoru uzreiz saistās ar manuālo kārbu un pārslēgšanos no augstākā roba uz leju.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

mims

129 ziņas

PM

klau, veči, varbūt tomēr kaut kādu kopsaucēju :?: kā noprotu "3" - nepārslēdzas uz 4-to robu un ir domāts smaguma vilkšanai (tipa mašīnas vai smagas piekabes). bet pa trasi uz "3" uz 80 - 90 km/h takš nebrauks. baigie apgriezieni (man tā liekas).
bet kas tad īsti ir tas sasodītais "L"?

92 3.3 lielais tumši zilais

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

Dundurs

192 ziņas

PM

Sasodītais L ir LOW pazeminātais ātrums, lasīt pirmais. Izmanto lai pārvarētu grūti izbraucamus ceļus kur riteņu izspolēšana nav vēlama. Dubļi, sniegs. Esmu izmantojis, lai pats izstumtu savu auto. Ielik L un izkāpju, un pastumju. Uz otro ātrumu šai gadījumā kārba pārslēgsies tikai pie ļoti lieliem apgrizieniem.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

Jurčiks

445 ziņas

PM

:? Man liekas ka lieli apgriezieni pirmajā pārnesumā tieši sekmē riteņu izspolēšanu nevis to novērš, tad jau drīzāk "L" ir domāts tādu šķeršļu pārvarēšanai kā stāvs kalns vai kāda baigā smaguma vilkšana.

Atbildēt uz šo ziņu

Jurčiks

445 ziņas

PM

Dundurs"][quote: ":? Man liekas ka lieli apgriezieni pirmajā pārnesumā tieši sekmē riteņu izspolēšanu nevis to novērš, tad jau drīzāk "L" ir domāts tādu šķeršļu pārvarēšanai kā stāvs kalns vai kāda baigā smaguma vilkšana."

L nesekmē neko izņemot neikārpīšanos dziļāk dubļos. Spolēšanu sekmē neapdomīgs, vai nezinoš autovadītājs, bet kārba mēģina izsargāties no sadegšanas pārslēdzoties augstāk. Sīkākai informācija atveram Lietotāja rokasgrāmatu un izlasam kam katrs ātrum paredzēts. Lai gan es te komentos visus šos gadījumus aprakstīju."

[quote]Sasodītais L ir LOW pazeminātais ātrums, lasīt pirmais. Izmanto lai pārvarētu grūti izbraucamus ceļus kur riteņu izspolēšana nav vēlama"
Abos citātos ir pretrunas

Varbūt kāds ZINOŠ autovadītājs paskaidros kā braukšana ar lieliem apgriezieniem pa dubļiem paļīdz tajos neiesēsties vēl dziļāk

Atbildēt uz šo ziņu

Dundurs

192 ziņas

PM

Jurčiks"]:?: "

L nesekmē neko izņemot neikārpīšanos dziļāk dubļos. Spolēšanu sekmē neapdomīgs, vai nezinoš autovadītājs, bet kārba mēģina izsargāties no sadegšanas pārslēdzoties augstāk. Sīkākai informācija atveram Lietotāja rokasgrāmatu un izlasam kam katrs ātrum paredzēts. Lai gan es te komentos visus šos gadījumus aprakstīju.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Kvatra

746 ziņas

PM

L ir domaats staaviem kritumiem, bremzee ar motoru, graamataa ar tas pats rakstiits, shogad pielietoju kalnos, bremzes vispaar nav vajadziigas, atmet gaazi un pats sabremzeejas un dodot gaazi paarsleedzas uz naakamo aatrumi tikai pie kaut kaadi 5tk apgriezieni! Pa dubljiem ar var pielietot, jo vienkaarshi nepaarsleedzas tik aatri uz naakamo aatrumu

Atbildēt uz šo ziņu
Dundurs

192 ziņas

PM

Jurčik, piedodiet, bet es nesaprutu, ko Jūs nesaprotat? Nu kur ir minēts, ka spolēšana palīdz dubļos un, ka būtu jālieto lieli apgriezieni?????

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » piekabes vilkšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online