Klīrenss Voyager-am? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Klīrenss Voyager-am?

Lapas: [1]
Klīrenss Voyager-am? ( 3232 )
Kārlēns

3 ziņas

PM

Saki, mīļa tauta, kāds ir klīrenss Voyageram un vai ir kāda atšķirība starp parasto un AWD? Esmu savvaļas dabas mīļotājs un patīk piebraukt pēc iespējas tuvāk šai dabai, ezeriem, pludmalēm, ziemā - kalniem. Vai braucot pie dabas nepastāv liela iespēja kaut ko noraut? Es skatījos tur tādas mazas sviriņas (parastajam) kā no "katankas". Varētu būt šķērstabilizators, kaut arī izskatās ļoti nenopietns? Vai to nevar noraut kad braukā pa visādiem meža ceļiem un pļavām? Varbūt AWD piekare ir nopietnāka? Es, protams, saprotu ka tas nav džips un negribu braukt tur, kur krokodili ganās, bet tomēr! ;-)) Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu

Brīvību vai nāvi!

Kārlēns

3 ziņas

PM

Vai tiešām neviens man nevar atbildēt uz šo jautājumu???

Atbildēt uz šo ziņu

Brīvību vai nāvi!

Kvatra

746 ziņas

PM

Diezgan suudiigi ar vinju pa mezju braukaat, diezgan zema prieksha, bet ja praatiigi brauc, tad nav ne vainas, pats ar copeet esmu ne reizi vien braucis AWD manupraat neko augstaaks nav, piekare jau priekshaa taada pati! Risinaajums ir uzlikt pannu kaarbas un motora karterim priekshaa !

Atbildēt uz šo ziņu
karlinieks

83 ziņas

PM

Mūsu ģimenes CV Grand, 3.8 LE ir AWD, zems viņš ir tikpat, cik parastais, bet nu vienreiz tīšām paēģināju pa dziļiem dubļiem, kur vienas ass piedziņas mašīnas būtu visticamāk palikušas, pabraukāt, AWD bez sevišķas piepūles gāja cauri..
Patēriņu it kā ietekmē par 1 l uz 100 km, tagad pārsvarā braucot pa pilsētu dators vidējo patēriņu rāda 13.7 l/100 km un braukšanas stils nav diez ko ekonomisks..
Īsti nezinu AWD darbību, bet sliktāk jau nu noteikti nav, arī ziemā lielāka stabilitāte uz ceļa un mazaka iespēja kaut kur iestigt..
Gribētu uzzināt, ar ko atšķiras AWD no 4WD????????? :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 98g 3.8 AWD LPGi

Dundurs

192 ziņas

PM

karlinieks"]
Gribētu:
"

Nealuzi galvu - ne ar ko neatšķiras. Tie apzīmēmējumi kā viens tā otrs neko nepasaka par pilnpiedziņas veidu. US pārdodot autiņu apzīmē ar 2WD vienas ass piedziņu ar 4WD divu asu. Two Wheels Drive vai Four Wheels Drive atbilstoši. AWD - All Wheels Drive (visu riteņu piedziņa tātad, cik ir tik velk), ir arī 6 un vairāk WD. Tas arī viss. Kā tas ir realizēts ar šiem apzīmējumiem nav pateikts. Voyager gadījumā tā pilnpiedziņa ir visai nosacīta - realizēta ar visko sajūga palīdzību. Izslīdod priekšējiem riteņiem tiek piedzīti aizmugurējie. Neizslīdot tāpat tas auto ir tikai priekšpiedziņas ar nelielu slodzes novirzi uz aizmugurējo asi sajūga nepilnību dēļ. Šāda sistēma ir relatīvi lēta un tiek izmantota uz liela skaita visu ražotāju pilnpiedziņas auto, kas domāti ģimenes vajadzībām. Tā nav domāta bezceļiem, sportam vai kam citam agresīvam. Ir pierādījies, ka sistēma veiksmīgi spēj uzlabot auto stabilitāti, bet nekāds brīnumlīdzeklis tas nav un auto par visurgājēju nepadara.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

Loms

219 ziņas

PM

Kārlēns"]...kāds: "
96 - 00 klīrenss 130mm
00 - klīrenss 140mm
atšķirības starp AWD un FWD nav...
nav datu par dīzeļiem (t.i. Austrijā kopā liktiem...)

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Klīrenss Voyager-am?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online