2.4i vs 3.3 » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2.4i vs 3.3

Lapas: 1 2 [3] 4 5
2.4i vs 3.3 ( 9774 )
aigarsprei

36 ziņas

PM

Nu nezinu, kā tie cilvēki tiek pie tādiem gāzes patēriņiem. man pa šoseju 13-13.5, pilsētā ~ 20, ziemā i visi 25

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler GV 02 3.3L +gāze

wizard

654 ziņas

PM

Līdz šim laikam kaut kā nebija redzēts mazāks par 3,0 litriem ar automatisko karbu?!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

wildcat

26 ziņas

PM

Darbā divus gadus braucām ar Ford Mondeo. Man 1.6 benz., kolēgim 2.0 benz. Reālais degvielas patēriņš pie vienādas braukšanas (bieži mainījamies ar auto) 1.6- 12l/100km, 2.0 - 10.0l/100km. Un 2.0 lielāks motora resurss.
Ja gribi ekonomisku, neskaties uz miniveniem... Ņem, piemēram Hundaigecsss, (Paziņam Mitsubishi colt, "0", no salona, 120.-Ls mēnesī ar KASKO un OCTA, pēdējie uz gadu, 120,-Ls uz pieci gadi). Džeris ir citai publikai.

Atbildēt uz šo ziņu
TREYER

56 ziņas

PM

Ir,ir,Vācijā ir piedāvājums 2,4 ar automātu un eiropas lukturi arī.2,0 gan neesmu manījis automātu,bet tas toch būs par mazu.

Atbildēt uz šo ziņu
wildcat

26 ziņas

PM

Atvainojiet, bet vai Jūs lietojat tikai voyagerclub.lv?forum?
Kopija no voyagerclub mājaslapas (ieteikumi):

Voyager ar benzīna dzinēju tiek piedāvāti 2.0, 2.4, 2.5, 3.0, 3.3 un 3.8 litru tilpuma dzinēji. Ieteicamāks ir 3.3 litru V-6 dzinējs, jo šis un 3.8 litru V-6 ir Chrysler dzinēji – vienkārši un ar lielu kalpošanas ilgumu.

Nav slikts arī 3.0 litru Mitsubishi dzinējs, taču, braucot ar ātrumu 100 km/h, ir lielāki apgriezieni un līdz ar to – īsāks kalpošanas ilgums.

Benzīna patēriņš, braucot ar 2.0, 2.4 un 2.5 litru motoru būs līdz 12l/100 km (ieskaitot braukšanu pa pilsētu), taču šiem dzinējiem ir īsāks kalpošanas ilgums, ko var secināt pēc rezerves daļu pieprasījuma. 3.0, 3.3 un 3.8 litru dzinēja vidējais patēriņš būs līdz 15 l/100 km, bet braucot pa šoseju ar vidējo ātrumu 120 km/h, tas nepārsniegs 10l/100 km.

Ja benzīna patēriņš šķiet pa lielu, Voyager labi pieskaņojas gāzei. Gāzes balons tiek novietots rezerves riteņa vietā, bet rezerves ritenis ļoti labi ietilpst zem aizmugurējā sēdekļa. Ar gāzi aprīkotās automašīnās nekad nav jūtama gāzes smaka un tā nerada arī problēmas ar dzinēju. Uzpildot gāzi par 10 Ls, vidēji var nobraukt 300-360 km.

AWD 4x4 versija ir ļoti spēcīga un šķēršļu pārvarēšanas ziņā pat var konkurēt ar dažu labu apvidus auto. Benzīna patēriņš šīm automašīnām ir tikai apmēram par 1l/100 km lielāks.

No minivenu klases auto, Chrysler Voyager ritošā daļa ir salīdzinoši lēta un izturīga.

Kāda tipa un izlaiduma gada Chrysler Voyager pirkt – tas atkarīgs no katra stila, prestiža un maksātspējas.

Labprāt palīdzēšu notestēt jūsu noskatīto automašīnu ar norunu, ka kļūsiet par ""Voyager" Klubs"" kluba biedru.
Jānis Gaņģis (t.9215731)

Atbildēt uz šo ziņu
TDI

215 ziņas

PM

aibo"]Ja: "

nu tad 3,3 vaj 3,8 :roll: un LIMITED" skaties lai buutu :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

TREYER

56 ziņas

PM

Ja es gribētu tikai ekonomisku,es izvēlētos smart vai civic.Ar hundai braukt ticība neatļauj.Bet es gribu lielu,ērtu,automātu un tāpēc voyager.

Atbildēt uz šo ziņu
didved

34 ziņas

PM

Skatos, ka runa iet par patēriņiem
Katru dienu braucu no Ādažiem uz Vienības gatvi- tātad cauri visai pilsētai, un gāzes patēriņš ir ap 17 uz 100km. Pa šoseju (garie gabali)- 13/100km, bet ar benzīnu pa Somiju pagāšvasar pat 9,5/100km :shock: "izvilku". Jebkurā gadijumā 3,3 motors ir vajadzīgs, lai lielo konfortu varētu pavilkt

Atbildēt uz šo ziņu

CV 3,3L AWD 1994g. + gāze

Lapas: 1 2 [3] 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » 2.4i vs 3.3
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online