Riepas » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 [2] 3
Riepas ( 5102 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

tas ka gaita izmainaas man arii staastiija.kaimish iepumpeeja 730 BMW. saka forshaak braukt esot.
Dudzik cik ta samaksaaji par pakalpojumu?

Atbildēt uz šo ziņu
Dudziks2120

55 ziņas

PM

Varu samelot bet liekas 1.Ls riepa,jo es maksāju par visiem darbiem kopā.

Atbildēt uz šo ziņu

Dudziks Ch.voy. 94.g 2.5L Benz-Gāz

Anonymous user

3652 ziņas

PM

jaa kaukas ap to bija ... jaapaprasa sosedam.

Atbildēt uz šo ziņu
mims

129 ziņas

PM

es arii biju iebraucis "laneksaa" tiiri taa apjautaaties, kas, ko, kaa. viirinjsh godiigi pateica, ka tas viss principaa esot muljkjiibas. riepas dildt taapat (principaa es arii nesaprotu, kaa taas peekshnji var mazaak dilt, mazaak eest bendzhu :? ) pat tajaas mashiinaas, kuraam ir gaisa spiena kontrole riepaas, ciparinji uz displeja leekaa taapat. vinjsh veel teica, ka zemprofila riepaam varbuut kaut kaa, bet busam (205/70R15) do lampochki.
ja kaads mani var baigi paarliecinaat, ka tas esot super, aiziet!

lielais 92 3.3 tumhsi zils

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
mims

129 ziņas

PM

Es gaidīšu! :cry: brauc uzmanīgi un pacenties būt objektīvs! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Anonymous user

3652 ziņas

PM

nestriidos.taakaa neesmu braucis ar to N2 riepaas tad nebuushu ne aiztsaavju ne pretinieku pusee.tomeer laikam izmeegjinaashu kaa ir ar to slaapekli.prieksh sevis.taakaa man sanaak diezgan daudz nobraukt pa dazhaadiem celjiem tad ,domaaju,ja buus kaukaadas izmainjas tad noteikti ka jutiishu.tad arii pastaastiishu.
P.S. centiishos buut objektiivs

Atbildēt uz šo ziņu
mims

129 ziņas

PM

mani tur nekas nepārliecināja! mūsu busi jau nav nekādi sacīkšu autiņi! protams var izvēlēties - būt baigais džeks ar N2 riepās,raļļot un un piķot kārbiniekiem, vai nepiķot kārbiniekiem, braukt ar gaisu riepās un arī būt baigais džeks. 8)

principā vieknārši pārbaudīt - divi identiski riteņu komplekti (viens ar gaisu, otrs ar n2), viens maršruts ar dažādu ceļa segumu. izbraukt ar vienu, otru, pie tam nezinot ar kuru no komplektiem brauc. i visas djelas. :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Riepas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online