Forums » Tehniski jautājumi » Nevar pielaist.....
| Nevar pielaist..... ( 3953 ) | |
|
cezap
|
2019-01-04 09:36:51 "Sorit iesledzu aizdedzi,spirale deg var pielaist,noslapeju vairak vala nedabu. Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007 |
|
Joņs40
|
2019-02-23 13:39:53 Sveiks,man arī ir uzradusies šāda problēma.Vai varetu padalīties pieredzē? |
|
dzd
|
2019-02-24 22:48:13 Šeit jau arī izskatas vistārākā problēma ar kādu no kontaktiem un to savienojumiem, un 2.5crd ir vel vecā shēma ar alarm sistēmu kas darbojas ķēdē ar paneli un tiem pašiem nelaimīgajiem lodējumiem..bet 2.8crd šķiet ka vairs nav..vismaz nēesmu saskāries.. |
|
Aicis25
|
2019-03-12 20:06:32 Sveiki.Varbūt kāds kurš pārzina šo mašīnu marku var dot kādu padomu.Masina ir 96gada 3.0 benzīns.Jau gandrīz divus mēnešus mokos ar problēmu kad aukstu nevar pielaist.Ir brīži kad viss ir kārtībā,bet pēdējā laikā jau gandrīz patstāvīgi ir tā ka pie startēšanas viņš pārlej.Talak startējot spaidot gāzi šaudīdams citreiz pielec uz dažiem cilindriem.Kā arī ļoti jūtama benzīna smaka.Sveces melnas.No padaritā.Esmu uzlicis jauns svečvadus,jaunas sveces,un vāciņu.Izārdīju/iztīrīju droseli,kā arī samainīju tukšgaitas regulātoru.Tālak man zināšanas par šo motoru beidzas,trūkst idejas kas/kādēļ var vinjam ieliet tik daudz degvielas.Piesledzot datoru īsti neko nerāda. |
|
PASSATizhi
|
2019-03-12 20:14:46 "Sveiki.Varbūt kāds kurš pārzina šo mašīnu marku var dot kādu padomu.Masina ir 96gada 3.0 benzīns.Jau gandrīz divus mēnešus mokos ar problēmu kad aukstu nevar pielaist.Ir brīži kad viss ir kārtībā,bet pēdējā laikā jau gandrīz patstāvīgi ir tā ka pie startēšanas viņš pārlej.Talak startējot spaidot gāzi šaudīdams citreiz pielec uz dažiem cilindriem.Kā arī ļoti jūtama benzīna smaka.Sveces melnas.No padaritā.Esmu uzlicis jauns svečvadus,jaunas sveces,un vāciņu.Izārdīju/iztīrīju droseli,kā arī samainīju tukšgaitas regulātoru.Tālak man zināšanas par šo motoru beidzas,trūkst idejas kas/kādēļ var vinjam ieliet tik daudz degvielas.Piesledzot datoru īsti neko nerāda." čeks deg? GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
Aicis25
|
2019-03-13 07:41:36 Čeks deg.Bet dēļ citas kļūdas,kura tur ir kopš mašīna ir pie manīm.Tipa kaut kada nestradajoša elektromufta vai kas līdzīgs. Vakarā pieslegšu vēl paskatīšos vai nav kas jauns parādījies. |
|
PASSATizhi
|
2019-03-13 12:19:40 "Čeks deg.Bet dēļ citas kļūdas,kura tur ir kopš mašīna ir pie manīm.Tipa kaut kada nestradajoša elektromufta vai kas līdzīgs. Vakarā pieslegšu vēl paskatīšos vai nav kas jauns parādījies. " es gan nezinu kā ir ar to mitsu motoru, bet ar klasiskiem 3.3-3.8 visu vada viens kompis. un jebkura kļūda var ietekmēt jebko. man bija 00 tauns, kuram dēļ apsildes paneļa bojājuma nevarēja pielaist dzinēju. GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
Aicis25
|
2019-03-13 14:45:52 Man jau tā problēma ir tā kā mazliet savādāka.Ja pielaižu,vai teiksim atstāju siltā garāžā problēmu nav,pielaist varu.Un kad pielec,tad arī var braukt visu dienu,galvenais neļaut atdzist. |
| Lapas: 1 2 [3] 4 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Nevar pielaist.....