nestabili strada dzinejs... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » nestabili strada dzinejs...

Lapas: 1 2 [3]
nestabili strada dzinejs... ( 2634 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

Tutitu: " Vakar noravu to kolektoru nafig nost un pa jaunu nohermetizeju - bez izmainjaam.. drusku augstak pievienoju video, kuraa var redzeet, cik nedabiski tie apgriezieni lekaa...."
Redzeju to video.. vairak izskatas pec elektronikas gluka, man ideju vairak nav ka vien bojats vadibas bloks par knock sensoru nez, nesu dzirdejis ka kadam vins butu nobaidzies.
Kas tur bija par kludam par instrumentu paneli ? vispar jau gadas ka del bojata instrumentu panela vispar nevar piedarbinat.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ibiodizels

695 ziņas

PM

Strauji taho bulta lēkā.Šitam ir drosele ar trosi.atvieno tukšgaitas regulatoru kad ir mazie abaroti.bet es lieku uz gaisa piesūkšanu.

Atbildēt uz šo ziņu
Tutitu

16 ziņas

PM

Taatad jaunumi - sdn samaksaaju 10e par diagnostiku un pateica, ka intake air temperature sensors beigts - raada -28 graadus.... nomainiiju uz citu (parbauditu/ejoshu daciku)- to pasu raada un teica, lai mekleju elektrikji:/ kompis babahnul?

Atbildēt uz šo ziņu
Tutitu

16 ziņas

PM

Dimitil: "
Es darītu tā.
Kad dzinējs uzsilis un sāk raustīties, atslēgtu sprauslu pa vienai. Atvienojot jā cilindrs dārbojās kā vajag, jājūt dzinēja darbības pasliktināšas. Jā nekas nemainās, pie vainas ir šī cilindra darbība. Parasti pie vainas ir sveces vai svečvadi. Tā kā jau rakstiji iepriekš, tos esi nomainījis, jāskatās sprauslas. Kā pārbaudīt sprauslas.... Apmaini vietām ar citu cilindru un atkārto operāciju.
PS
Kamēr rakstiju, ienāca prātā pārbaudīt ieplūdes gaisa temperatūras devēju. Varbūt šis visu laika dod informāciju kompim kā ieplūdes gaiss ir kādi -20. Attiecīgi kamēr augsts dzinējs viņš strādā labi, jo padod vairāk degvielas, kad uzsilst, vairs tik daudz degvielas nevajag un sāk pārliet.
"
Tev taisniba par gradiem nepareiziem ..

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » nestabili strada dzinejs...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online