alarm seet » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » alarm seet

Lapas: [1]
alarm seet ( 1340 )
sabonis

31 ziņas

PM

sveiki!aizslēdzot mašinu ar pulti panelī iedegās alarm seet.town cantry 3,8 1998 gada!varbut kāds ar to ir saskāries?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

sabonis: "sveiki!aizslēdzot mašinu ar pulti panelī iedegās alarm seet.town cantry 3,8 1998 gada!varbut kāds ar to ir saskāries?"
Nesmu pieversis uzmnibu kas notiek atsledzot.. kad iesu pie auto paluresu, bet aizsledzot alarm set mirgo 20 vai 30 sekundes un manejam ta ir bijis vienmer ! Ja tev vis strada tad nelauz galvu ;)

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

sabonis

31 ziņas

PM

Ezis2: "Nesmu pieversis uzmnibu kas notiek atsledzot.. kad iesu pie auto paluresu, bet aizsledzot alarm set mirgo 20 vai 30 sekundes un manejam ta ir bijis vienmer ! Ja tev vis strada tad nelauz galvu ;)"

Atbildēt uz šo ziņu
sabonis

31 ziņas

PM

Nu jaa kaukadu mirkli padeg un nodziest.es ar taa nebiju pieversis uzmaniibu tagad palika tumsh iekrita acis.intreses pec paintreseejos.bet gan jau kauko tas nozimee

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

sabonis: "Nu jaa kaukadu mirkli padeg un nodziest.es ar taa nebiju pieversis uzmaniibu tagad palika tumsh iekrita acis.intreses pec paintreseejos.bet gan jau kauko tas nozimee"
Nu ta ir signalizacijas indikaciajs lampa, prieks kam gan vina isti ir vajadziga es nezinu zinu tikai to ka suudi ir tad ja vina deg un auto nevar piedarbinat tad gan var sakt uzstraukties.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » alarm seet
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online