Oriģinālie riteņu uzgriežņi. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Oriģinālie riteņu uzgriežņi.

Lapas: [1]
Oriģinālie riteņu uzgriežņi. ( 1579 )
malvinne

25 ziņas

PM

Sveiki!
Interesē aptuvenā cena oriģinālajiem Chrysler ratu uzgriežņiem. Dzelzs diskiem ar plastikas kalpaku. Voyager IV.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Zvani vai raksti Autobrava vai TC Motors.

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

malvinne: "Sveiki!
Interesē aptuvenā cena oriģinālajiem Chrysler ratu uzgriežņiem. Dzelzs diskiem ar plastikas kalpaku. Voyager IV.
"

Jebkurā šrotā 1-1.5 EUR/gab.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

malvinne

25 ziņas

PM

Labi. Piemēram, meklēšu TC motors vai Autobrava. Vai šrotā. Jautājums- vai visiem Voyager modeļiem ar tāda veida diskiem ir vienādi tie uzgriežņi?
Jautāju, jo aizrakājos līdz ebay. Tur nosaukts tikai viens konkrēts Voyager modelis, ne visi. Uzgriežņi it kā tie,kas vajadzīgi.
http://vi.raptor.ebaydesc.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemDescV4&item=390980713307&category=33749&pm=1&ds=0&t=1528818741000&ver=0

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tavā linkā nosaukti vismaz pieci Voyager, GV, TC un DC modeļi. Iespējams, citiem gadiem un modeļiem nav likti dzelzs diski ar uzlikām.
Man šķiet, vairāk likti alumīnija diski.

Ja tie uzgriežņi ar tik pat mīkstām micītēm, kā oriģinālie alumīnija diskiem, tad šrotā meklēt labu nav jēgas.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Tavā linkā nosaukti vismaz pieci Voyager, GV, TC un DC modeļi. Iespējams, citiem gadiem un modeļiem nav likti dzelzs diski ar uzlikām.
Man šķiet, vairāk likti alumīnija diski.

Ja tie uzgriežņi ar tik pat mīkstām micītēm, kā oriģinālie alumīnija diskiem, tad šrotā meklēt labu nav jēgas."

Nav tik traki, gan jau ka voygara kluba shrotaa vini spainiem staav es kad izjaucu pa dalam T@C tur vairak ka puse uzgreizni bija labi un manejam vel dazi bija labi, kopa sakomplekteju nenojatus uzgrieznus.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Oriģinālie riteņu uzgriežņi.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online