dzinējs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » dzinējs

Lapas: 1 [2] 3
dzinējs ( 2753 )
edgars.sulcs

6 ziņas

PM

Vai ir dzirdēts, ka mūsu platuma grādos kāds nomaina motoru no 3.3 uz 3.8? Gan jau kopā ar kārbu, kompi un ko nu vēl tur varbūt vajag.

Iepirku 3.3, braucu aptuveni mēnesi.. un pieradis pie tā nīkuļa neesmu. Var jau mīt ručkā un griezt līdz nez cik rpm, tādējādi kaut kādu sulu no šamā izspiežot, taču tas nešķiet forši ikdienas braukšanā. Iepriekš tika pabraukts ar Chevrolet TransSport 3.4 - jūtami atsaucīgāks no apakšām, garāki robi, tiešām prieks braukt. Chrysler 3.3 motoram tā līkne kaut kāda tizla, baigi jāspīdzina. Ja ar Chevy pie apdzīšanām nejutos baigi apdalīts (lai arī gana braukts ar kārtu jaudīgākiem auto), tad ar Voyageru tā 10-15% jaudas atšķirība ar mīnus zīmi ir tieši tik, cik nereāli pietrūkst dinamiskai ikdienas braukšanai.

Par to, ka vajadzēja uzreiz pirkt 3.8, var nekomentēt. Izmeklējos krustu šķērsu, diendienā caurskatot mobile/autoscout/nettiauto/blocket/auto24/utt., taču nekas jēdzīgs nekrita acīs. Daži Latvijā apskatītie eksemplāri bija pašņurkuši, gribējās tomēr ko svaigāku, nevis atkal noskaņoties cīņai ar rūsu (kā Chevy gadījumā). Draugs teica - gan ar laiku pieradīsi pie tā 3.3 motora. Ne sūda, mēnesi pabraukts, nav pierasts. Tad nu domāju.. varbūt 3.3=>3.8 transplantācija nav nemaz tik utopiska doma.

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Pa kārbu nezinu . Dzinējus esmu pārkrāmējis nav problēmu nemaini kompi un smidzinātājus atstāj zaļos, tik atskrūvē abiem priekšu un salīdzini ķēdes platumu ja atšķiras pa milimetru (APTUVENI)tad nomaini ķēdi ar zobratiem jo lasītājs nesapratīs.Lai veicas.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

RUMIS

58 ziņas

PM

austris: "Pa kārbu nezinu . Dzinējus esmu pārkrāmējis nav problēmu nemaini kompi un smidzinātājus atstāj zaļos, tik atskrūvē abiem priekšu un salīdzini ķēdes platumu ja atšķiras pa milimetru (APTUVENI)tad nomaini ķēdi ar zobratiem jo lasītājs nesapratīs.Lai veicas.
"

Interesanti,kas notiek ar jaudu,ja vadību nemaina?Vai 3.3 vadība var 100% pareizi,efektīvi eksplotēt 3.8 dzinēju?Katrai dzinēja litrāžai ir sava eksplutācijas līkne konkrētos apstākļos...

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

RUMIS: "
Interesanti,kas notiek ar jaudu,ja vadību nemaina?Vai 3.3 vadība var 100% pareizi,efektīvi eksplotēt 3.8 dzinēju?Katrai dzinēja litrāžai ir sava eksplutācijas līkne konkrētos apstākļos...
"

Tik mazu litrāžas starpību spēs piekoreģēt skābekļa sensors.
PS Un tak visi brauc uz gāzes, tur arī var piekoreģēt!!!

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Trans Sport nebija vieglāks? Tam taču virbūve pa pusei no plastmasas. Brīnos ka rūsējis.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
RUMIS

58 ziņas

PM

Dimitil: "
Tik mazu litrāžas starpību spēs piekoreģēt skābekļa sensors.
PS Un tak visi brauc uz gāzes, tur arī var piekoreģēt!!!
"

Tu domā,ka,teorētiski,3.8 218 hp varētu izvilkt ar 3.3 vadību?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

trasportam ir pavisam cits dzinējs un savādāka tā uzbūve. es teiktu ka iecere mainīt 3.3 uz 3.8 ir muļķīga. jo jaudas staprība ir pārāk maza, un es, piemērām, viņu nesajūtu. te drīzāk ir jāpārskata savas pretenzijas pret vojageri. tas ir ģimenes auto, nevis trases bolīds

un jā, sākumā teici ka pats nemaz nebrauksi ar to voyageri
cik atceros, tad biji viens no skaļākiem kliedzējiem, ka ar voyiem brauc tikai lohi

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

RUMIS

58 ziņas

PM

PASSATizhi: "trasportam ir pavisam cits dzinējs un savādāka tā uzbūve. es teiktu ka iecere mainīt 3.3 uz 3.8 ir muļķīga. jo jaudas staprība ir pārāk maza, un es, piemērām, viņu nesajūtu. te drīzāk ir jāpārskata savas pretenzijas pret vojageri. tas ir ģimenes auto, nevis trases bolīds
Un jā, sākumā teici ka pats nemaz nebrauksi ar to voyageri

Braucis neesmu ne ar vienu no šiem benzīnauto,tapēc salīdzināt jaudu starpības nemācēšu,bet,viennozīmīgi,piekritīšu Tevis teiktajam,ka pie auto kā tāda ir jāpierod.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » dzinējs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online