Forums » Tehniski jautājumi » dzinējs
| dzinējs ( 2753 ) | |
|
edgars.sulcs
|
2018-09-15 11:42:28 Vai ir dzirdēts, ka mūsu platuma grādos kāds nomaina motoru no 3.3 uz 3.8? Gan jau kopā ar kārbu, kompi un ko nu vēl tur varbūt vajag. Iepirku 3.3, braucu aptuveni mēnesi.. un pieradis pie tā nīkuļa neesmu. Par to, ka vajadzēja uzreiz pirkt 3.8, var nekomentēt. Izmeklējos krustu šķērsu, diendienā caurskatot mobile/autoscout/nettiauto/blocket/auto24/utt., taču nekas jēdzīgs nekrita acīs. Daži Latvijā apskatītie eksemplāri bija pašņurkuši, gribējās tomēr ko svaigāku, nevis atkal noskaņoties cīņai ar rūsu (kā Chevy gadījumā). Draugs teica - gan ar laiku pieradīsi pie tā 3.3 motora. |
|
austris
|
2018-09-15 13:52:45 Pa kārbu nezinu . Dzinējus esmu pārkrāmējis nav problēmu nemaini kompi un smidzinātājus atstāj zaļos, tik atskrūvē abiem priekšu un salīdzini ķēdes platumu ja atšķiras pa milimetru (APTUVENI)tad nomaini ķēdi ar zobratiem jo lasītājs nesapratīs.Lai veicas. Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited |
|
RUMIS
|
2018-09-15 16:02:06 "Pa kārbu nezinu . Dzinējus esmu pārkrāmējis nav problēmu nemaini kompi un smidzinātājus atstāj zaļos, tik atskrūvē abiem priekšu un salīdzini ķēdes platumu ja atšķiras pa milimetru (APTUVENI)tad nomaini ķēdi ar zobratiem jo lasītājs nesapratīs.Lai veicas. Interesanti,kas notiek ar jaudu,ja vadību nemaina?Vai 3.3 vadība var 100% pareizi,efektīvi eksplotēt 3.8 dzinēju?Katrai dzinēja litrāžai ir sava eksplutācijas līkne konkrētos apstākļos... |
|
Dimitil
|
2018-09-15 18:08:32 " Tik mazu litrāžas starpību spēs piekoreģēt skābekļa sensors. PS Un tak visi brauc uz gāzes, tur arī var piekoreģēt!!! |
|
IlmarsG!!
|
2018-09-15 20:26:47 Trans Sport nebija vieglāks? Tam taču virbūve pa pusei no plastmasas. Brīnos ka rūsējis. CV 1998.g. 2.5TD LE |
|
RUMIS
|
2018-09-15 21:59:27 " Tu domā,ka,teorētiski,3.8 218 hp varētu izvilkt ar 3.3 vadību? |
|
PASSATizhi
|
2018-09-15 22:45:58 trasportam ir pavisam cits dzinējs un savādāka tā uzbūve. es teiktu ka iecere mainīt 3.3 uz 3.8 ir muļķīga. jo jaudas staprība ir pārāk maza, un es, piemērām, viņu nesajūtu. te drīzāk ir jāpārskata savas pretenzijas pret vojageri. tas ir ģimenes auto, nevis trases bolīds un jā, sākumā teici ka pats nemaz nebrauksi ar to voyageri GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
RUMIS
|
2018-09-15 23:31:05 "trasportam ir pavisam cits dzinējs un savādāka tā uzbūve. es teiktu ka iecere mainīt 3.3 uz 3.8 ir muļķīga. jo jaudas staprība ir pārāk maza, un es, piemērām, viņu nesajūtu. te drīzāk ir jāpārskata savas pretenzijas pret vojageri. tas ir ģimenes auto, nevis trases bolīds |
| Lapas: 1 [2] 3 | |
Forums » Tehniski jautājumi » dzinējs

Var jau mīt ručkā un griezt līdz nez cik rpm, tādējādi kaut kādu sulu no šamā izspiežot, taču tas nešķiet forši ikdienas braukšanā. Iepriekš tika pabraukts ar Chevrolet TransSport 3.4 - jūtami atsaucīgāks no apakšām, garāki robi, tiešām prieks braukt. Chrysler 3.3 motoram tā līkne kaut kāda tizla, baigi jāspīdzina. Ja ar Chevy pie apdzīšanām nejutos baigi apdalīts (lai arī gana braukts ar kārtu jaudīgākiem auto), tad ar Voyageru tā 10-15% jaudas atšķirība ar mīnus zīmi ir tieši tik, cik nereāli pietrūkst dinamiskai ikdienas braukšanai.
Ne sūda, mēnesi pabraukts, nav pierasts. Tad nu domāju.. varbūt 3.3=>3.8 transplantācija nav nemaz tik utopiska doma.