dzinējs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » dzinējs

Lapas: 1 2 [3]
dzinējs ( 2754 )
InsekC

377 ziņas

PM

RUMIS: "
Tu domā,ka,teorētiski,3.8 218 hp varētu izvilkt ar 3.3 vadību?
"

Kāda gada Tev tas 3.3? Vecais vai jaunais dzinējs? Atšķiras ieplūdes kolektors, EGR un vēl šis tas.
Ja jaunais 3.3, tad vajadzētu iet.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Zuris

1249 ziņas

PM

PASSATizhi: "trasportam ir pavisam cits dzinējs un savādāka tā uzbūve. es teiktu ka iecere mainīt 3.3 uz 3.8 ir muļķīga. jo jaudas staprība ir pārāk maza, un es, piemērām, viņu nesajūtu. te drīzāk ir jāpārskata savas pretenzijas pret vojageri. tas ir ģimenes auto, nevis trases bolīds

un jā, sākumā teici ka pats nemaz nebrauksi ar to voyageri
cik atceros, tad biji viens no skaļākiem kliedzējiem, ka ar voyiem brauc tikai lohi "

ja vajag jaudu,tad 211kw 3,6 town jāņem vismaz no12.gada,11. gads vēl nebrauc,tik nodokļi lieli....

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

RUMIS

58 ziņas

PM

Zuris: "

ja vajag jaudu,tad 211kw 3,6 town jāņem vismaz no12.gada,11. gads vēl nebrauc,tik nodokļi lieli...."

Ko Tu ar to domā-"nebrauc"?Viņiem visu gadu 3.6 tak jaudas vienādas,vai es kļūdos?Varbūt ECU un kārbām citi algoritmi?

Atbildēt uz šo ziņu
edgars.sulcs

6 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Trans Sport nebija vieglāks? Tam taču virbūve pa pusei no plastmasas. Brīnos ka rūsējis."

Laikam bija gan nedaudz vieglāks. Vienlaikus - ietilpīgāks un par kārtu ērtāks. Taču gadi iet tie auto jaunāki nepaliek.. Vienlaikus skatījos arī max svaigu TransSportu no zemēm, kur puveklis nav tik izplatīts, taču diemžēl bez rezultātiem. Jā, Voyager pēc sajūtām ir paaudzi svaigāks, taču, sit vai nost, ar TransSportu braukt bija foršāk.

PASSATizhi - par iepriekš rakstīto, ka "pats jau nemaz nebraukšu" - jā, lielākoties brauc sieva, man ir mocis un savs auto, taču arī sieva nav stāvā sajūsmā par jaudas kritumu, salīdzinot ar iepriekš ekspluatēto auto.

Par to "bļaušanu un lohiem" - var jau būt, ka esmu savulaik publiskā vidē kaut ko asāku pateicis, bet viss plūst, viss mainās, dzīve visu saliek pa vietām. Ar četriem bērniem nav daudz variantu. Principā jau pie trīs bērniem jebkurš vieglais un arī wannabe džips sāk palikt neērts ikdienas lietošanā. Vienubrīd aktīvi izskatīju variantu par septiņvietīgu xc90, bet nu tā trešā rinda nav nopietna (tika pamēģināts vairākos ģimeniskos braucienos, variants atmests). Par to, ka zināma daļa minivenu braucēju tik tiešām ir jokaini tipiņi, vārdus atpakaļ neņemu. Taču jāatzīst, ka tendece, gadiem ejot, ir jūtami mainījusies - arvien vairāk pie Voyageru stūres redzu normālus (jel kas gan ir normāls, hah - bet, īsi definējot, iekļaujas satiksmē) braucējus, savukārt, dīvaiņi pārkāpuši uz šarāniem, zafīrām, touraniem, arī espace un tamlīdzīgiem, kā arī mazmotoru mugursomām (laikam bērni lieli, minivenu vairs nevajag). Un to es nesaku tāpēc, ka tikko esmu ieviesis saimniecībā Voyageri, novērojumi iz pēdējiem gadiem trim līdz pieciem.

Par maiņas jēgu - nu, nesaki gan, ka starpība nav jūtama! Meklējot šo, izbraucu arī ar vairākiem 3.8, tie pēc sajūtām bija tuvāk Chevy 3.4 - labāks cēliens no apakšām, garāka kārba, mazāk jāspīdzina apdzenot (kā jau augstāk rakstīju). Par Chevy 3.4 - tieši tā, citas uzbūves motors.

Zuris: "ja vajag jaudu,tad 211kw 3,6 town jāņem vismaz no12.gada,11. gads vēl nebrauc,tik nodokļi lieli...."
Zinu, zinu.. Tas tiešām būtu braucams. Pārītis arī tika apskatīti - taču nevarētu teikt, ka biju sajūsmā, jo īpaši par salona apdares kvalitāti. Žiperīgs, bet tas arī principā vienīgais jūtamais plus, salīdzinot ar iepriekšējo paaudzi. Un piemaksāt par to 2.5-3 reizes vairāk.. pat grūti teikt, vai ir vērts. Negribējās arī kārties ilgtermiņa līzinga vadzī.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

RUMIS: "

Ko Tu ar to domā-"nebrauc"?Viņiem visu gadu 3.6 tak jaudas vienādas,vai es kļūdos?Varbūt ECU un kārbām citi algoritmi?"

Pecizi vairs neaceros bet kad kadus 2 gadus atpakal petiju neta kas tas par motoru tad secinaju ka vins ir piedzivojis jau vairakus apgreidus, pirmais laikam tani 12 gada kur bija jaudas pieaugums, pedejam versijam jau ir ka Hemi sledzes nost cilindri ja nav vajadziga slodze.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » dzinējs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online