T&C 4.0L » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » T&C 4.0L

Lapas: [1]
T&C 4.0L ( 1094 )
Dimitil

652 ziņas

PM

Sveiki!
Nevaru atrast sakarīgu informāciju par 4.0l dzinējiem kas nāca no 2008gada. Pat nav skaidrs līdz kuram gadam ražoja. Pēc RU saitem, ražo līdz šīm brīdim . Man izskatās kā ražoja pāris gadus. Pēc pieiejāmiem tehniskiem parametriem izskatās diezgan labs. Pilsētas patēriņš 15l, līdz 100km 10sek. Komplektacija ļoti laba. Ja auto 2008gada nav jāmaksā +300eu. Cenas arī adekvātas.
Bet kaut kas biedē, kāpēc vairāki 4.0l sludinājumos stāv mēnešos?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Dimitil: "Sveiki!
Nevaru atrast sakarīgu informāciju par 4.0l dzinējiem kas nāca no 2008gada. Pat nav skaidrs līdz kuram gadam ražoja. Pēc RU saitem, ražo līdz šīm brīdim . Man izskatās kā ražoja pāris gadus. Pēc pieiejāmiem tehniskiem parametriem izskatās diezgan labs. Pilsētas patēriņš 15l, līdz 100km 10sek. Komplektacija ļoti laba. Ja auto 2008gada nav jāmaksā +300eu. Cenas arī adekvātas.
Bet kaut kas biedē, kāpēc vairāki 4.0l sludinājumos stāv mēnešos?
"
Cik man zinams tad tas ir tas pats parstradats LHS platformas 3,5 dzinejs .Pirmais gemorojs tur ir siksna ar 80 likumiem un 15 parazit ruliem otrais tie motori slimo ar aprautam saleem, sales maksa kapeikas bet atrast labu klokeni jau ir problema...varbut vel kas ko nezinu.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » T&C 4.0L
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online